Nu vågar jag knappt gnälla på smärta….

Så händer det som är lätt hänt men förfärligt när det händer..

Lilla lilla trollis.

Måndagen slutade med att hennes föräldrar fick ringa efter ambulans och åka och bli gipsad. Rosa fint gips med glitter… så nu är hon med i mormors klubb att bryta ett ben innan man är två.. så har vi det gemensamt…. kunde ju dock klarat oss utan den gemensamma nämnaren…hehe…

Men hon är väldigt tapper

Det måste jag fick säga att jag vågar inte gnälla nu att jag har ont i rygg och fot och knappt kan gå. Denna Donna har gips och gnäller knappt alls…makalöst vad hon kämpar på.

Tar sej framåt mer och mer för varje dag som går.. dom kommer och hälsar på halte mormor.. kanske jag oxå ska prova att ta mej fram så…hehe…

När det är varmt i solen

Vi höll oss på framsidan ett tag i skuggan. Tänker det måste vara varmt i solen med gips..

Varmt så dom söker skugga

Det är varmt för hundarna och Skrållan va riktigt tagen i förrgår natt. Blev att halta ut med henne mååånga gånger på natten och svalka henne. Tyckte så synd om henne..

Så det blev en AC till sovrummet

Kan ju själv oxå sä att jag är såååå svitt på natten.. dessutom inga rullgardiner på plats ännu så känns som man sover i ett solarie på tidig morgon när solen strålar en i päran..hehe… Men nu hade vi kyls på i rummet i natt innan vi la oss och det va ju gött. Tur dottern är stark ..hehe…

Den för ju lite liv lixom så blir att svalka ner innan och tidig morgon.. men det räcker toppen för oss tre… mina hårbollar och jag..hehe.. jag är inte lika hårig.. hihi..

Det blir kortare och kortare

Kom iväg till frissan och fick gjort en rockad. Går ju bara hemma och ser eländig ut i shorts och linne och inget hår fix..allt är jobbigt med smärtan och jag orkar inte bry mej… men fick fixa runt lite med ryggen och foten med piller så gick det bra att sitta för lite klipp ett tag.

Sen hem och vila. Detta eviga vilandet.. nu är det läkaren igen på måndag och tror det blir en kortisonspruta i foten. Funkar tydligen inte i ryggen på diskbråck och artos.. vad vet jag… ska se om man får tid hos en bra rygg Nisse oxå..

Hur har ni det i sommar värmen? Det är ju ljuvligt sommar vi har än så länge. Får gärna vara såhär lääänge och väl. Så vi får en riktig götte sommar nu när man inte kommer på resa.. njuter Du av solen eller är det för hott??

Jag försöker sitta lite i solen och njuta. Kan dock inte sitta så länge men har kudde bakom ryggen. Och ibland foten högt när den värker. Inget optimalt sol läge..hehe..

På fel håll så foten kommer upp. Men inget som va bra för rygg…

Hoppas Du njuter och har en härlig lördag. Jag väntar hem sonen som är och hämtar moppe med sin pappa. Han är nog glad nu…hihi… nu ska bara moppe kortet in oxå så är det full körning… kan jag tro… men är lite väntetid och lite svårare att få muntligt… inte lika lätt med dyslexi men det fixar han…

Ut i solen och njut…. ta hand om dej…

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Nu vågar jag knappt gnälla på smärta….”

  1. Vad snygg du blev i håret 👌
    Stackars liten som brutit benet och du som har så ont. Min vovve har det också tufft i värmen och sover mest, han är ju 16 så han brukar ju iofs sova rätt mycket. Njuter av sommaren på mina föräldrars landställe på Orust. Skönt med omväxling 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: