Utanför dörren, håll avstånd & smärtan är påfrestande!

Idag vaknade jag ganska sent.. eller beror på hur man ser det.. sover inget vidare så är vaken ofta.. men sov gott på fm iallafall ett tag. Det är ju dödens varmt inne på natten nu när det är så härligt väder om dagarna. Svårt att vädra på natten och inga rullgardin att dra ner på dagen… eller natten för den delen… men dom är beställda så hoppas dom är på gång…

Dagens händelse

Linn skulle handla till mej idag och jag tänkte jag skulle hänga på. Det är ju såååå tråkigt att gå inne hela dagen. Ja jag har min trädgård som jag oxå hänger i och det är jag sååå glad för…

Men i med piller kroppen och iväg och handla…Det va en pärs.. va så svitt så det immade på glasögon..hehe.. vissa rörelser gör såå ont och ena benet viker sej precis när det själv vill… Jag tog en krycka att stötta mej på… vete gudarna om det hjälpte då ryggen inte alls gillar den belastningen. Men vågar inte gå utan då benet viker sej och jag måste avlasta den onda foten. Skönt att hålla avstånd så jag kan kratta mej fram i ro…hehe…. och inte skadar någon om jag faller..hehe..

Istället för jordgubbar

Igår blev det inga jordgubbar utan jag tog vindruvor istället.. hoppade över grädde och glass bara…hehe..

Hur va din midsommar? Lugn och skön eller vad hände??

Vädret va ju jätte fint( iallafall här) och det är vi väl inte vana vid till midsommar…hehe.. men gött det va fint för alla dom som firade och lättare att göra det Corona anpassat. Hålla avstånd ute i solen…

Kvälls mat..

Nu ska jag intaga kvälls pillerna sen sova…

Hoppas du får en skön natt och att söndagen blir bra.

Njut på och stå på dej.. annars gör någon annan det❤️

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: