Glad midsommar & jag är inte bitter…alls….

Risk för gnälligt inlägg så ni måste inte läsa det denna fina midsommarafton……hehe.

Här ligger jag i sängen och läser alla glada och härliga midsommar hälsningar på fajsbook… men jag är inte bitter… varför skulle jag vara det när jag ligger här och inte kommer upp till någon reda….

Woop woop

Morfin piller och annat smärtstillande intagit med förhoppning om att åtminstone komma ut i trädgården lite sen.

Jag är inte bitter att jag har ont 24/7 och nog inte kommer på nått midsommar firande idag.. jag är bjuden till världens bästa Anna och Lena och känner mej sååå tråkig och världens sämsta vän just nu… vill så gärna hänga med dom och mysa.

Det säges det är en mening med allt som händer och jag försöker verkligen se det i det mesta… men liiite svårare med detta måste jag sä… hittar inte riktigt meningen med dessa smärtor.. det tar enormt på knoppen oxå… vad är meningen med det då??? jaja det kommer kanske fram en dag vad meningen va..

Skrållan i trädgården igår fixat kudde till dej..

Det jag kan konstatera är att det är tur jag har trädgården för djurens skull… kanske värre för mina barns skull då dom får sköta den… hehe..

Linn va ju så duktig igår och fixade midsommar fint… Åke grillade på kvällen till oss.

Min finaste grill kung
Inköp parasoll och uppe på plats. Min duktiga tös fixar med allt.
Kant och långa grässtrå klippning..
Skrållan roar sen med en fäll..hehe
Min absolut bästa trollis som är min bästa medicin.

Igår va det lite bättre i ryggen så då va jag ute lite och tittade på när Linn jobbade. Det passade mej toppen.. så mös jag med Trollis. Hon kan numera själv komma upp till mormor och oxå säga mormor. Såååå härligt när hon ropar på sin mormor.. mindre härligt jag inte kan leka med henne men vi får mysa lite när vi kan. Hon är inte stilla många sekunder.. hehe..

Riktigt sommar barn
Gör fint till mormor på altanen.

Det är tacksamt dom kommer och hänger här fast jag känner mej så tråkig och gnällig… vissa dagar är bättre. Läkaren sa det tar tid och sjukgymnastik ska jag påbörja nästa vecka. Det är iallafall bra att vi nu vet vad som felas så det går att angripa och att det går förhoppningsvis över. Jag har lovat mej själv att bygga lite muskler i ryggen på rätt sätt så den håller sej friskare och bättre i framtiden.

Nähä nu får jag sluta gnälla över mitt. Önskar dej en fantastisk midsommar och njut med vad du än ska hitta på.

Ta hand om dej- håll avstånd och njut av livet❤️.

Kram kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: