Glad midsommar & jag är inte bitter…alls….

Risk för gnälligt inlägg så ni måste inte läsa det denna fina midsommarafton……hehe.

Här ligger jag i sängen och läser alla glada och härliga midsommar hälsningar på fajsbook… men jag är inte bitter… varför skulle jag vara det när jag ligger här och inte kommer upp till någon reda….

Woop woop

Morfin piller och annat smärtstillande intagit med förhoppning om att åtminstone komma ut i trädgården lite sen.

Jag är inte bitter att jag har ont 24/7 och nog inte kommer på nått midsommar firande idag.. jag är bjuden till världens bästa Anna och Lena och känner mej sååå tråkig och världens sämsta vän just nu… vill så gärna hänga med dom och mysa.

Det säges det är en mening med allt som händer och jag försöker verkligen se det i det mesta… men liiite svårare med detta måste jag sä… hittar inte riktigt meningen med dessa smärtor.. det tar enormt på knoppen oxå… vad är meningen med det då??? jaja det kommer kanske fram en dag vad meningen va..

Skrållan i trädgården igår fixat kudde till dej..

Det jag kan konstatera är att det är tur jag har trädgården för djurens skull… kanske värre för mina barns skull då dom får sköta den… hehe..

Linn va ju så duktig igår och fixade midsommar fint… Åke grillade på kvällen till oss.

Min finaste grill kung
Inköp parasoll och uppe på plats. Min duktiga tös fixar med allt.
Kant och långa grässtrå klippning..
Skrållan roar sen med en fäll..hehe
Min absolut bästa trollis som är min bästa medicin.

Igår va det lite bättre i ryggen så då va jag ute lite och tittade på när Linn jobbade. Det passade mej toppen.. så mös jag med Trollis. Hon kan numera själv komma upp till mormor och oxå säga mormor. Såååå härligt när hon ropar på sin mormor.. mindre härligt jag inte kan leka med henne men vi får mysa lite när vi kan. Hon är inte stilla många sekunder.. hehe..

Riktigt sommar barn
Gör fint till mormor på altanen.

Det är tacksamt dom kommer och hänger här fast jag känner mej så tråkig och gnällig… vissa dagar är bättre. Läkaren sa det tar tid och sjukgymnastik ska jag påbörja nästa vecka. Det är iallafall bra att vi nu vet vad som felas så det går att angripa och att det går förhoppningsvis över. Jag har lovat mej själv att bygga lite muskler i ryggen på rätt sätt så den håller sej friskare och bättre i framtiden.

Nähä nu får jag sluta gnälla över mitt. Önskar dej en fantastisk midsommar och njut med vad du än ska hitta på.

Ta hand om dej- håll avstånd och njut av livet❤️.

Kram kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: