Trivs som fisken, möbler på plats & trött på smärta!

Det går framåt och vi trivs så bra i lägenheten. Det tar sin tid att komma iordning men fått så mycket hjälp. Barnen får jobba på och stora tösen har handlat och fixat. Det är guld värt nu när den här förbannade ryggen värker. Det är oerhört jobbigt både psykiskt och fysiskt med ständig smärta. Vill ju så mycket och fixa hemma. Och gör jag nått så får jag sån smärta. Väntar på röntgen svar ännu … går minsann inte så fort i sjukvården att få svar… Men dom har väl annat som är viktigare just nu.. vi andra hamnar på utkanten med vår smärta…

Två som trivs med livet

Idag kom resterande möbler. Wooop woop. Nu kan vi äntligen sitta och äta en måltid…hehe..

Grillkungen

Det blev grill så klart…hehe…

Invigning av möblerna

Det blåste så vi satt inne denna kväll och åt. Satt så bra så i våra nya stolar…hehe…

Gott med grill
Borden till vardagsrummet kom oxå.
Matta kom på plats oxå

Nu är det lite smått som ska fixas. Men det är ju ingen panik. Möblerna kom monterade och klara och in på plats. Sån tur det finns att få det hemkört och inburet… annars hade det tagit tid… Linn och en tjejkompis till henne kom och hjälpte mej oxå. Toppen. Så allt kom på plats. Tacksam för dessa fins barn och kompisar❤️

Utemöblerna på plats
Skrållan trött

Hundarna sommar gott på kvällen efter all fix och trix dom har för sej i trädgården.

Jaha vad hände här…

Det här med toarulle diskussioner har man ju rätt ofta.. att byta rullen när den är slut.. detta vet jag dock inte riktigt vad planen var??? Någon som kan hjälpa mej… sonen själv hade ingen vettig förklaring och tyckte onekligen det kunde vara kvar… Där va vi väl inte helt överens…kan jag tillägga…

Tiden går

Igår slutade Sonen skolan. Bilden är några år gammal. Nu för tiden får man inte välkommen på skolavslutningen… vare sej det finns Corona i världen eller ej..hehe.. Så där märkte man ju ingen skillnad. Vi va ute och åt på kvällen med pappa och syster och lilla Trollis och firade lite. Det gick han med på..hehe..

Nu är det kväll

Imorgon lämnar jag nyklar och fixar det sista med mäklaren och köparen. Känns jätte bra att lämna över den till denna trevliga kvinna och hennes barn. Dom kommer säkert trivas toppen med så härliga grannar och många fina barn att leka med. Det kommer jag att sakna. Många härliga grill kvällar och sommar dagar har vi haft där.

Men så är livet… det stängs några dörrar och några nya öppnas. Vissa dörrar är alltid öppna och det är jag tacksam för. Vet vart jag har mina fina vänner även om man inte hörs varje dag. Så vet jag att ni finns🌷.

Nu är det minsann bingen och se till att komma upp imorgon och va pigg. Det tar sin tid med morgon proceduren med taskig rygg…

Önskar Dej en god natt och en bra fredag. Glöm inte vårda dej själv och ta hand om dej ❤️.

Natti natti.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: