Stök i huvudet & bök i ryggen!

Det här med att flytta är absolut såå kul och spännande och jag längtar verkligen. Men våga absolut oxå sä att hjärnan går på som en saftblandare 24/7 känns det som. Jag försöker göra listor men kommer ju på nytt hela tiden som ska fixas.. hehe….

Det är absolut inte mindre stökigt i huvudet av att ryggen inte alls vill samarbeta.. blir lixom inte enklare av att inte kunna fixa det efterhand..

Dottern får jobba

Som tur är finns det ju mycket man kan fixade handling och sånt via nätet. Sen finns det ju mina barn oxå som får jobba lite…hehe.. Tur det finns bärhjälp…

Själv roar jag mej med trollis.. det kan jag ju utan ryggen tar skada. Kan dock inte bära eller göra så mycket med henne men mysa kan vi..det kan man aldrig göra för mycket. Hon har varit så mormor sjuk och mysig.. Vi sågs nästan inte på en hel vecka och det är på tok för länge för oss….hehe.. älskade tös.

Mamma och dotter i solen

Linn fixar mat och tar hand om hushållet…. dock på sitt lilla sätt..hehe.. men man får ju vara tacksam hon bor här och hjälper mej nu i helgen.

Njuter

En hund mindre nu ett tag. Den lilla är på ”kollo”..hehe hos vänner. Hon har det toppen där. Vi saknar henne men mitt i flytten är det lite lugnare med bara den stora. Hon är lite lugnare och liiite mer uppfostrad..haha.. är ju äldre oxå.

Saknad dam

Men vi saknar henne. Men vet hon har det toppen och det är så tacksamt att ha så fina vänner som hjälper mej med djuren.

Njuter i skuggan
Sköna dagar

Linn den stackaren sliter med alla saker in och ut… mormor gör verkligen ingen nytta nu.. men får väl ta igen det… hihi..jag sitter i min stol..

Ryggen är lite bättre men fortfarande väldigt ont och trött blir den bara av att gå i trappor. Går inte med räcer fart precis… men är man mormor så är man..hihi.. Ska bli ofantligt skönt att komma ner på marken och slippa trapporna…

Uttråkad

Dålig hårdag..hehe.. eller uttråkad så här på kvällskvisten. Alla piller intagna så säkert lite små hög..hehe…

Vaktar sitt ben.. hehe

Imorgon är det morsdag och det får vi se hur det ska firas.. planen är restaurang besök och det hoppas jag blir av.. behöver verkligen komma ut och se folk.. hihi..kommer ju lixom ingenstans.

Nähä nu får det vara kväll. Sonen tar hunden och jag kryper ner i bingen. På måndag får vi nyckel till nya boendet. Så dit och titta lite och vänta in målare och så. Sen blir det att sätta folk i jobb…hehe.. lite montering som ska göras av lite små grejer… men det ska vi nog hitta någon som kan..hehe.. på torsdag är det flyttfirman som jobbar.. sen kommer vi sova där. Kuligt.

Jag önskar dej en härlig Morsdag. Ta hand om varandra. Behövs ingen morsdag egentligen för att uppskatta alla mammor. Vi är alltid bäst..hehe.. ( läs med ironi).

Natti natt. Sov sött❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: