Min lilla trollis date!

Kan inte mormor ta sej till trollis kommen trolls till mormor så klart. Saknar henne förfärligt mycket så det va så mysigt hon tittar till mormor.

Sällskap i sängen

Bästa sällskapet man kan ha när kroppen strejkar.. dock efter lite mys är padden liiite mer intressant..hehe..

Jag har ju dock sällskap annars oxå

Alla hänger gärna i sängen…

Dagen idag har såklart varit lugn. Inget jag väljer men tvingad till. Linn min sötaste tös har fixat ärende till mej idag och jag är såå tacksam för det. Matlagning igår och hämtar fler flyttkartonger och hämtat ut paket idag. Nya fina saker som ska till nya lägenheten.. trist att inte kunna göra det själv, men ofantligt tacksam mot mina barn.

Kom ut en liten runda.

Jag kom ut en runda med Linn och min nya hundvakt oxå idag…. hehe.. Skönt att de små jobbar.. hihi. Hur söt är inte lilla damen med sina två hundar… Det blev en kort runda och skönt att komma ut lite… Sakta men säkert…

Kvälls fikan idag.

Natta pillerna intagna så man kanske kan få sova en skvätt.. hoppas på det.

Nu önskar jag er alla en god natts sömn om det är sove dags.. Annars sover du gott när det är dags hoppas jag.

Ta hand om dej❤️. Natti

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: