När livet riktigt bara suger!!

Varning för gnäll och tycka synd om mej själv.

Jaaa jag vet det inte hjälper men ibland blir det bara för bra för att hantera det…

Efter läkarbesöket imorse är det direkt hem med piller och lägga mej. Smärtan är obeskrivlig och efter den stackars läkaren som fick lyssna på mitt ajande, dragit och slitit i mej lixom bara dog jag en runda.

Jag är ledsen, arg och sååå helt trött på detta. Fattar det aldrig kommer lägligt men varför nu. Läkarens order är att absolut inte göra nått med ryggen just nu som gör ont. Nähä… allt gör typ ont.. Sa till honom jag flyttar nästa vecka… fick till svar att du flyttar ikke en pinal eller nått annat som innebär minds påfrestning för ryggen… nämen skjut mej när du endå är igång lixom..Varför inte.. kunde passat mej toppen..grrr.

Sjukskriven och nya piller och snart sjukgymnastik när jag kan. Sen får vi se. Röntgen bilder inte kommit ännu. Woop woop… tar tydligen flera veckor för några bilder att komma från ett rum till ett annat på samma sjukhus…

Men sänkan va hög. Inflammation typ jätte mycket typ överallt i ländryggen. En utgjutning eller inbuktning eller vad fan han sa på ryggraden. Ev diskbråck. Det fick vi se på röntgen. Nu ska svullnader och inflammation förs bort och förhoppningsvis lite smärta…

Så här ligger jag

Nu är det sängläge men snart upp. Inte bra att ligga still för mycket.. gör för jävla ont nu endån…

Vill bara gnälla av mej lite.. jag är sååå frustrerad över detta just mitt i flytten. Men nu gäller det väl att använda sej av vänner och bekanta och framförallt sina friska barn..hehe..

Payback time nu barnen..sååå förbered er på mammas lååånga att göra lista kommer på sms sen❤️❤️.

Jaja… gilla läget och låta andra jobba. Det är det som gäller för mej nu.

Så passa dej… du kanske får ett meddelande snart…hehe..

Puss och kram och ta hand om dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “När livet riktigt bara suger!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: