Blodprov & promenad i det gröna!

Vad ska man sä.. denna vecka sa swich( ja inte på kontot då, inte inkommande iallafall) så va det helg. Tiden springer ju iväg och här packas det efter jobb. Det närmar ju se till flytt. Tycker jag rensar och rensar… hehe.. Men tacksamt att rensa och dela ut på gården. Jätte kul att det går vidare till andra barn som uppskattar det. Blir så glad när jag kan glädja någon. Några barn fick sonens gammal spark som han vuxit ifrån och pojken är sååå tacksam och glad. Det värmer mitt hjärta. Hans lillebror fick en liten cykel och leksaker och lika glad va han. Härligt.

Jag har mycket mindre förråd dit jag flyttar och måste rensa bort. Men kul det används vidare.

Denna stol användes mycket under dotterns graviditet.

Stolen är bort skänkt. Inte dottern.. hehe. Även om hon nog nu vill skänka sin mamma när jag lagt ut denna bild. Jag tycker dock hon är den vackraste blivande mamman i världen❤️.

Blod prov

Det är full rulle med röntgen och blodprov inför läkarbesöket nästa vecka. Ser fram emot att förhoppningsvis få nått besked. Idag har smärtan varit jobbig och det är mycket bråk med ryggen innan pillerna tar det värsta så jag kan komma ut med mina djur..

Fika i det gröna

Det blev en Corona anpassad promenad och fika med föräldrarna idag. Mysigt att ses även om vi håller ett bra avstånd. Hundarna passar däremot på att mysa..

Skönt vi bor så vackert och kan njuta ute. Det blev ett gött väder så vi gick en runda innan kaffet.

Skrållan är på upptäcktsfärd i det höga gröna.

Sen blev det taco mat och sen soffan.

Efter rensning och promenad är inte ryggen bättre. Kan absolut sä att det är inte passande de just nu med rygg problem.. mitt i en flytt… men vi längtar väldigt nu till flyttlasset bär av…

Min vita vovve passade på att lägga sej på kudden på golvet när jag fixade hemma. Inte hennes men det gick väl bra endå…

Hur har din lördag varit? Ute i friska luften? Det måste man inte om man inte vill..hehe..

Piggaste jag denna kväll.. bjuder på det.. hehe..
En till som oxå är pigg ikväll..hehe..

En fråga… ni som har tonåring.. gör era barn oxå så här när dom kommer hem??? Släpper skiten och går..hehe… eller ni har inte dessa problem…jaja.. jag tjatar vidare på min iallafall..

Nu är det två vovvar som vill ut här jag.. så bäst att lyda..

Önskar dej en härlig kväll och söndag. Gör nått som gör dej glad😃. Gör nått för din egna skull. Det behöver man❤️

Puss & kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Blodprov & promenad i det gröna!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: