Röntgen, fotsvett, tårar & fest❤️

Ledig dag och fix att göra.

Började med röntgen.

Sexig klädsel .. funderade på att smyga med den hem..hehe.. ha på en kvälls date kanske.. hoho..

Jag kan meddela att jag har fotsvett… sexigt… nääää… inte precis. Nya skor och dom va visst inte så sugna på att släppa ut och in luft.. så det gjorde jag när jag tog av mej i detta lilla bås… tänkte att sköterskan som skulle hämta mej döööör ju när hon släpper ut mej ut båset..hehe.. Men hon va nog väluppfostrad och sa inget.. hehe.

Väl inne på röntgen va det en jävla pina.. ska ju ligga på rygg och stilla i 15 min. Det kanske inte är så svårt men med den smärtan jag har kan jag knappt ligga på rygg alls… efter ett par minuter sökte det mej och tårarna bränner…. spasmer i benen så dom rycker ju och lever ett eget liv.. Men jag blundade och försökte verkligen fokusera på nått helt annat. Väl efter 15 lååååånga minuter fick dom hjälpa mej av britsen.. sen lovar jag att jag gick som jag sketet på mej… omg jag kunne ikke sträcka på ryggen och gå normalt. Kände mej som 700 år.. bläää..

Men jätte rara och trevliga på sjukan så dom hjälpte tant tillbaka till båset. Nu hoppas jag få nått svar på vad det är för mög i ryggen..

Meeeeen vi har glädje här idag oxå…

Min lilla finaste Diva blir tre år idag. Det firas så klart med vad matte gillar… haha…jaja.. Kan sä hon gillade oxå det helt ok…

Väntar fint på att hugga in❤️
Lillsyrran fick ju så klart oxå en bit.

Lillasyster jag lite svårare att vänta på att få äta så vi fick ta liiite längre avstånd för att träna. Aldrig fått tårta fört så hon va lixom ganska sugen på att hugga in..hehe..

Sen fick dom vars ett ben som varade liiite längre än tårtan. Diva är väldigt mån om att inte bjuda så hon la sej under soffan..hehe..

Sen är det lite häng och vila på balkongen. Skulle fixat en del idag i förrådet och annat men det satte ryggen stopp för. Men klarar mej bra i solen oxå så klagar inte.. slängde i inpackning i frillan så har jag gjort nått vettigt med mej själv denna lediga dag…

Hoppas Du har en bra dag idag och tar hand om dej.

Livet blir inte alltid som man tänkt sej , men kan bli toppen endå❤️.

Vi hörs igen. Tjingeling 👋🏻.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: