Röntgen, fotsvett, tårar & fest❤️

Ledig dag och fix att göra.

Började med röntgen.

Sexig klädsel .. funderade på att smyga med den hem..hehe.. ha på en kvälls date kanske.. hoho..

Jag kan meddela att jag har fotsvett… sexigt… nääää… inte precis. Nya skor och dom va visst inte så sugna på att släppa ut och in luft.. så det gjorde jag när jag tog av mej i detta lilla bås… tänkte att sköterskan som skulle hämta mej döööör ju när hon släpper ut mej ut båset..hehe.. Men hon va nog väluppfostrad och sa inget.. hehe.

Väl inne på röntgen va det en jävla pina.. ska ju ligga på rygg och stilla i 15 min. Det kanske inte är så svårt men med den smärtan jag har kan jag knappt ligga på rygg alls… efter ett par minuter sökte det mej och tårarna bränner…. spasmer i benen så dom rycker ju och lever ett eget liv.. Men jag blundade och försökte verkligen fokusera på nått helt annat. Väl efter 15 lååååånga minuter fick dom hjälpa mej av britsen.. sen lovar jag att jag gick som jag sketet på mej… omg jag kunne ikke sträcka på ryggen och gå normalt. Kände mej som 700 år.. bläää..

Men jätte rara och trevliga på sjukan så dom hjälpte tant tillbaka till båset. Nu hoppas jag få nått svar på vad det är för mög i ryggen..

Meeeeen vi har glädje här idag oxå…

Min lilla finaste Diva blir tre år idag. Det firas så klart med vad matte gillar… haha…jaja.. Kan sä hon gillade oxå det helt ok…

Väntar fint på att hugga in❤️
Lillsyrran fick ju så klart oxå en bit.

Lillasyster jag lite svårare att vänta på att få äta så vi fick ta liiite längre avstånd för att träna. Aldrig fått tårta fört så hon va lixom ganska sugen på att hugga in..hehe..

Sen fick dom vars ett ben som varade liiite längre än tårtan. Diva är väldigt mån om att inte bjuda så hon la sej under soffan..hehe..

Sen är det lite häng och vila på balkongen. Skulle fixat en del idag i förrådet och annat men det satte ryggen stopp för. Men klarar mej bra i solen oxå så klagar inte.. slängde i inpackning i frillan så har jag gjort nått vettigt med mej själv denna lediga dag…

Hoppas Du har en bra dag idag och tar hand om dej.

Livet blir inte alltid som man tänkt sej , men kan bli toppen endå❤️.

Vi hörs igen. Tjingeling 👋🏻.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: