Ledsen & besviken.

Tänker att vuxna människor inte gör på ett visst sätt. Tänker att vänner inte gör en ledsen. Men det är ju inga vänner då så klart men slaget är hårt att inse det.

Tänker inte göra stor sak av det för min egen skull. Tänker att sanningen kommer alltid fram. Karma.

Jag skriver min blogg helt och hållet utifrån mina tankar och reflektioner. Det är jag jag jag… inte mina barn så som behöver ni inte angripa. Blanda inte in dom…

Jag fattar när man bloggar och gör sej offentlig att det blir åsikter. Fine jätte bra. Men respekt tack. Tyck vad du vill. Men om det retar ihjäl dej så läs inte bloggen. Jag läser många andras bloggar men givetvis inte sånna jag stör mej på… varför skulle jag läsa det för att sen ge en elak kommentar som sen eskalerar och bara blir såååååå galet.

Sen samtidigt så kommer vissa saker fram som man inte tänker sej fanns i allt detta. Man blir anklagad för att sä saker som man inte sagt. Folk står inte själva för vad som sagt och gjorts. Utan lägger över det på annan. Obehagligt och otrevligt. Tonårsfasoner och jätte glöttigt. Som jag sa till en vän idag att inte ens som tonåring hade jag dessa konstigheter omkring mej.

Folk som känner mej vet jag är rätt ärlig och står för vad jag tycker och tänker. Tyvärr ibland för ärlig..hehe.. lägger inte krut på nått annat. Livet är för kort för att orka bry sej och skvallra om allt och alla. Därför blir jag oxå väldigt besviken när man tänker jag håller på med sånt trams.

Men jag antar att livets gång är att då och då bli besviken på något eller någon. Man gick på en nitlott men tar mej upp till vinsten igen.

Ren kärlek är detta iallafall ❤️
Läxläsning med denna goding.
Nu vänder vi på bladet. Livet går vidare. Ingen som dött och allt blir bra. Så tänker vi och somnar gott till John Blunds sömnpulver…

Natti natti och tack för att du finns och är en god människa rakt igenom❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: