Ledsen & besviken.

Tänker att vuxna människor inte gör på ett visst sätt. Tänker att vänner inte gör en ledsen. Men det är ju inga vänner då så klart men slaget är hårt att inse det.

Tänker inte göra stor sak av det för min egen skull. Tänker att sanningen kommer alltid fram. Karma.

Jag skriver min blogg helt och hållet utifrån mina tankar och reflektioner. Det är jag jag jag… inte mina barn så som behöver ni inte angripa. Blanda inte in dom…

Jag fattar när man bloggar och gör sej offentlig att det blir åsikter. Fine jätte bra. Men respekt tack. Tyck vad du vill. Men om det retar ihjäl dej så läs inte bloggen. Jag läser många andras bloggar men givetvis inte sånna jag stör mej på… varför skulle jag läsa det för att sen ge en elak kommentar som sen eskalerar och bara blir såååååå galet.

Sen samtidigt så kommer vissa saker fram som man inte tänker sej fanns i allt detta. Man blir anklagad för att sä saker som man inte sagt. Folk står inte själva för vad som sagt och gjorts. Utan lägger över det på annan. Obehagligt och otrevligt. Tonårsfasoner och jätte glöttigt. Som jag sa till en vän idag att inte ens som tonåring hade jag dessa konstigheter omkring mej.

Folk som känner mej vet jag är rätt ärlig och står för vad jag tycker och tänker. Tyvärr ibland för ärlig..hehe.. lägger inte krut på nått annat. Livet är för kort för att orka bry sej och skvallra om allt och alla. Därför blir jag oxå väldigt besviken när man tänker jag håller på med sånt trams.

Men jag antar att livets gång är att då och då bli besviken på något eller någon. Man gick på en nitlott men tar mej upp till vinsten igen.

Ren kärlek är detta iallafall ❤️
Läxläsning med denna goding.
Nu vänder vi på bladet. Livet går vidare. Ingen som dött och allt blir bra. Så tänker vi och somnar gott till John Blunds sömnpulver…

Natti natti och tack för att du finns och är en god människa rakt igenom❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: