Utan barn i helgen då packas det… äntligen röntgen..online mat.. Corona fundering!

Det där med ha hjälp med packning är inte min grej.. jaaa jag vet man ska be om hjälp.. men just med att packa ner köks saker och sånt. Det vill jag göra själv..hehe. Jag lovar att det finns annat att hjälpa till med.. Barnen får hjälpa till med annat som lite tyngre saker nu när ryggen klabbar..

Och sååå många fina vänner som erbjuder hjälp❤️. Evigt tacksam för er. Ni vet vilka ni är❤️. Finns så många sätt man kan hjälpa på som underlättar för mej❤️. Tack.

Det jag nog har jobbigast med det är att bo i detta hem med lådor och grejer lite överallt.. inte bra på att ha stökigt omkring mej.. men det är bara att släppa det.. bra träning för mej..hihi.. Jag är klar med det mesta. Förrådet åker på sin runda i veckan och helgen.. är planen. Ryggen bestämmer en del här tyvärr..

Meeen jag fick tid till röntgen i veckan så det är ju en bra början. Sen prover igen och läkare nästa vecka. Så hoppas verkligen det hittas nått man kan fixa lixom..

Dagens online.

Idag var det ( hoppas jag) sista onlinehandlingen som skulle bäras upp för alla trappor. Det kan jag sä att det kommer jag inte sakna..hihi.. Tur Åke är stark och kan bära…

En liten fundering som jag tänkte på när jag satt i bilen och väntade på maten. Det är ju så klart mycket snack om Corona och hålla avstånd. Jag va ju ute och åt med ett par väninnor för ett tag sedan och fick lite skit för det av en del för jag inte tog hänsyn till Corona och äventyrade mej själv och andra… Vi va tre st som satt runt ett stort bord. Bokningarna gjordes på vartannat bord. Personalen va jätte noga och handskar på sej. Kändes hur bra som helst. Däremot dessa duktiga som gick på mej handlar på Maxi inne i butiken. Inte online. Idag va det huuuur mycket folk som helst som gick in och ut i den här snurr ingången på Maxi. Folk är nära och kan omöjligt hålla någon meter där i avstånd när dom slussas in i butiken. Tiggaren som sitter utanför tar tacksamt emot pengar som någon ger henne.. utan handskar. Ingen jag såg hade handskar. Det va precis som vilken dag som helst.. Min reflektion är att där om någonstans måste basiliskerna fara fritt. Folk kommer in med rinnande näsor och torkar lite snabbt med en servett utan handskar sen lägga den ner i jack fickan. Sen är det fritt att ta på varor inne i butiken.. Hmmm.. känns rätt mindre tryggt enligt mej. Men när det gäller Corona känns det som var och en väljer själva vad dom tycker är rätt att göra. Vad tänker du? Jag undviker nästa helt butiker.. och det passar mej toppen då jag gärna näthandels.. hehe..

Och nuuuu slipper vi handla pan pizza på läääänge… Jag tänkte jag skulle ha fyra st till sonen. Men blev visst nästan 40 st….till Åkes glädje.. hehe.. typiskt mej eller … hihi..

Nu ligger jag i soffan och ska faktiskt hoppa i bingen i tid idag. Trött i kropp och knopp denna måndag.

Hoppas din måndag varit bra. Ta hand om dej. Ingen annan gör det åt dej❤️.

Sov sött.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: