Utan barn i helgen då packas det… äntligen röntgen..online mat.. Corona fundering!

Det där med ha hjälp med packning är inte min grej.. jaaa jag vet man ska be om hjälp.. men just med att packa ner köks saker och sånt. Det vill jag göra själv..hehe. Jag lovar att det finns annat att hjälpa till med.. Barnen får hjälpa till med annat som lite tyngre saker nu när ryggen klabbar..

Och sååå många fina vänner som erbjuder hjälp❤️. Evigt tacksam för er. Ni vet vilka ni är❤️. Finns så många sätt man kan hjälpa på som underlättar för mej❤️. Tack.

Det jag nog har jobbigast med det är att bo i detta hem med lådor och grejer lite överallt.. inte bra på att ha stökigt omkring mej.. men det är bara att släppa det.. bra träning för mej..hihi.. Jag är klar med det mesta. Förrådet åker på sin runda i veckan och helgen.. är planen. Ryggen bestämmer en del här tyvärr..

Meeen jag fick tid till röntgen i veckan så det är ju en bra början. Sen prover igen och läkare nästa vecka. Så hoppas verkligen det hittas nått man kan fixa lixom..

Dagens online.

Idag var det ( hoppas jag) sista onlinehandlingen som skulle bäras upp för alla trappor. Det kan jag sä att det kommer jag inte sakna..hihi.. Tur Åke är stark och kan bära…

En liten fundering som jag tänkte på när jag satt i bilen och väntade på maten. Det är ju så klart mycket snack om Corona och hålla avstånd. Jag va ju ute och åt med ett par väninnor för ett tag sedan och fick lite skit för det av en del för jag inte tog hänsyn till Corona och äventyrade mej själv och andra… Vi va tre st som satt runt ett stort bord. Bokningarna gjordes på vartannat bord. Personalen va jätte noga och handskar på sej. Kändes hur bra som helst. Däremot dessa duktiga som gick på mej handlar på Maxi inne i butiken. Inte online. Idag va det huuuur mycket folk som helst som gick in och ut i den här snurr ingången på Maxi. Folk är nära och kan omöjligt hålla någon meter där i avstånd när dom slussas in i butiken. Tiggaren som sitter utanför tar tacksamt emot pengar som någon ger henne.. utan handskar. Ingen jag såg hade handskar. Det va precis som vilken dag som helst.. Min reflektion är att där om någonstans måste basiliskerna fara fritt. Folk kommer in med rinnande näsor och torkar lite snabbt med en servett utan handskar sen lägga den ner i jack fickan. Sen är det fritt att ta på varor inne i butiken.. Hmmm.. känns rätt mindre tryggt enligt mej. Men när det gäller Corona känns det som var och en väljer själva vad dom tycker är rätt att göra. Vad tänker du? Jag undviker nästa helt butiker.. och det passar mej toppen då jag gärna näthandels.. hehe..

Och nuuuu slipper vi handla pan pizza på läääänge… Jag tänkte jag skulle ha fyra st till sonen. Men blev visst nästan 40 st….till Åkes glädje.. hehe.. typiskt mej eller … hihi..

Nu ligger jag i soffan och ska faktiskt hoppa i bingen i tid idag. Trött i kropp och knopp denna måndag.

Hoppas din måndag varit bra. Ta hand om dej. Ingen annan gör det åt dej❤️.

Sov sött.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: