HUND PROMENAD hjälp…

Vi snor mattes blogg idag… Hon ligger ju endå bara i sängen och väntar på bättre tider😂😂😂

Hjälp söker av två söta hundar;
Hundpromenader vill vi ut på:
Jobbet går ut på följande;

Med kort varsel kunna ( när matte inte orkar gå upp ur sängen) komma och ta oss på en lååång promenad. Då vi just nu bor på tredje våningen utan hiss så ser vi gärna att du är mellan 12-20 år. Efter det orkar man inte springa i dessa förbannade trappor😱.
Du ska älskar regn och blåst och kyliga tråkiga lååånga promenader, för det är då vår matte total vägrar att gå längre än runt huset.. vi har ju tjock fin päls som tåler det mesta men det verkar vår matte inte fatta.
Bra om du lixom kör fri uppfostran när vi är ute för då kommer vi gilla dej som mest.. på promenaden är det vi som bestämmer. Du bara följer oss kan man sä… Men vi är jätte noga med att du tar upp bajset så har du problem med det… ta med spy påse eller sök inte tjänsten.

Lite om oss så du får en uppfattning vad du faktiskt har att göra med pä regniga härliga promenader🤩

Vi är två små söta som fasen , lurviga kompisar. Eller kompisar och kompisar… har vi fått vars ett ben är vi inte direkt bästa vänner… vi faktiskt vägrar bjuda på varandra, och vaknar vi på fel sida så kan vi faktiskt t.o.m. slåss liite om den ena är klar med sitt ben innan och lixom vill tjuv smaka liiite på den andras. ( jag gör dock inte det, vill den lilla Skrållan tillägga. Mest min stora syrra som är liite elak mot mej då, men jag har lärt mej att gå till matte och se sååååå ledsen ut. Så får syrran lite skäll och jag får mitt ben igen,,, hehe.. funkar toppen).

Annars är vi väl rätt trevliga faktiskt. Jag som skriver för jag är äldst heter Diva är tre år… fanimej denna månad fyller vi båda år…Undrar om matte har koll på det😱. Min jätte fina och jätte jobbiga ” lilla syster ” ( betonar vi inte är släkt på något vis, men matte är sååå envis och kalla mej stora syrra.. vem fan vill vara det till henne lixom tänker jag ju då) och jag vill ha någon som faktiskt tar sitt ansvar att gå ut lååångt även när det blåser och är kallt. Vår matte är otroligt bekväm på sånna dagar måste vi sä.. visst hon tar ut oss men det är fasen inte långt alltså… grr..

Min matte och jag Diva❤️

Viktigt är att du som går med oss är att förstå att min lilla syrra är en pestbolle när hon är på det humöret. Hon äääälskar att höras och synas.. och är en sån som lixom gillar uppmärksamhet. Deet gör inte jag. Jag ärligt talat sköter gärna mej själv på promenaden. Koppla bara loss mej så fixar jag resten. Du får endå lägga all fokus på min sk syrra som lixom inte är sååå lugn och behaglig som jag då. Diva alltså. Lägg det på minnet när du ger oss godis och belöning. Att jag lyssnar och vill ha massor med gotte. Skrållan har nog inte riktigt fått den hjärncellen som säger till henne att göra precis som vuxna vill så får man godis. Ett exempel kan vara. Har du oss båda lösa.. ( vilket jag inte uppskattar då Skrållan hänger mej i arslet heeela tiden ) så kommer jag som ett skott när matte ropar att det är dags att komma. Min jätte konstiga kompis tittar på matte. Sen sättet hon sej och fuuuuumderar på om hon ska komma. Huuur trög får man bli lixom. Klart man kommer till gotte.. eller hur.. ??.
Men matte och jag har ett knep.. sä det inte till henne bara. Vi går lixom ifrån henne och då är den lilla ap hunden( ursäkta uttrycket men du kommer hålla med mej efter ett tag) inte så kaxig och kommer hoppandes efter.. faktiskt rätt söt då.. måste jag väl erkänna. Det kan jag pasa på att tillägga att hon utnyttjar gärna ty hon är såååå söt.. lägger huvudet på sned och ser så förfärligt söt ut.. så då smälter alla och hennes bus är glömt.. men ikke av mej. För sen när vi är framme vid dörren och väntar in matte brukar jag sä till henne på skapen. Jag tror inte matte ser det…. hon har ännu inte sagt till mej nått om det.. hehe…

Men för att korta ner det så är vi två underbara vovvar som är jätte snälla. Vi bits inte, vi älskar barn och bus och lek.
Men framför allt är vi jätte glada för vår matte fast hon inte tar oss på lång promenader en dag som idag.. fast man vet inte.. söndagen är inte förbi ännu. Kanske hon överraskar och kör med oss någonstans och släpper oss fritt… hoppet är det sista som överger en… har vi hört .
Puss på näsan från oss.

Diva 3 år och mogen.
Skrollar 2 år och inte mogen😂.

Bilden talar lixom mycket för sej själv här va??

Ni ser själva ju😂

Hoppas många söker tjänsten.

Vi hörs igen och så ser om Matte fattar grejen när hon läser sin blogg😂❤️

Vi hörs igen.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

3 reaktioner till “HUND PROMENAD hjälp…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: