Fredags packning & feedback från gårdagens blogg .

Meeen så kul att många läser min blogg och oxå kommer med feedback. Alla har ju absolut rätt till sin åsikt och det är härligt att vi alla är olika och tycker olika.

Mina tankar är mina och dina är dina.

Gav du någon en komplimang idag? Tycker du det är jobbigt att ge komplimanger? Tycker du det är svårt att ta emot en komplimang?

När man ger någon en komplimang är det viktigt att man uttrycker sej tydligt och gärna börja med hur du upplever den andra personen på ett positivt sätt. Så personen i fråga verkligen förstår vad det är du uppskattar med han eller henne. Då tar man det bättre till sej. Många har svårt att ta emot en Komplimang för för man inte är van. Så se till att ändra på det. Ge någon en komplimang och lär dej oxå att ta emot komplimanger❤️

Många olika storlekar på hundarna på jobb..

Lyxigt att vi kan ha med hundar på jobb. Det är vi så tacksam för att vi får och att det funkar. Alls storlekar är det på djuren..hehe. Från 1,1 kilo till 55 kilo.. kul. Vi hållet givetvis dom isär när dom är lösa. Enbart på grund av storleken. För denna goding är enormt snäll och skulle aldrig skada någon. Men med tanke på att det är sån storleks skillnad kan dom inte leka hej vilt..

Morgonen började med sova över tiden..

Måste vara åldern.. sover aldrig över tiden att gå upp på morgonen.. hehe.. men imorse sov jag som en stock.. Så jävlar vad det gick undan när jag duschade och fixade mej.. hehe.. marton varning.. ut i regnet och racet till jobb.. härligt.. not.. hehe.. men jag kom till jobb iallafall..hihi.

Väl hemma efter jag jobb och inhandling av fler flyttkartonger så blev det packning idag. Så det känns gött att ha gjort em del idag. Imorgon efter jobb kör jag vidare. Så det mesta blir klart denna helg..

Alla sliter inte med packning…

Men efter jobb kommer mat och sen mys..

Idag festade jag till det med em fryst pizza.. lyxigt va?? Hehe..

Sexig kvällsmat..

Men måste sä att den va faktisk över förväntan..haha.. inte så torr som jag trodde.. snabbt och enkelt och hyfsat gott. Toppen..

Efter jobb kommer mys… min lilla mys tjej sover gärna nära.. mysigt även om hennes yviga hår killar i snoken…hihi..

Den stora håller sej oxå nära❤️

Men nu är det snart pinke rundan. Sen sova.

Min lilla stora tös är alltid så omtänksam och mån om sin mamma❤️.

Mammas hjärta blir varmt och jag är tacksam mina barn är hjälpsamma tar hand om mammas rygg. Jag kan inte bära och ska vara rädd om ryggen. Igår lagade sonen kvällsmat och tog hundarna på kvällen. Utan att jag bad om det.. woop woop..❤️. Lite hjärtan på det… ❤️❤️

Nu är det natten och jag önskar en skön natt och härlig helg till dej.

Ta hand om dej.

Puss och kram 🌷

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Fredags packning & feedback från gårdagens blogg .”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: