Blogg tack & våga be om hjälp !

Meeeen hur kul och galet är inte detta då… så häftigt min blogg sprider sej och att ni hjälper mej med delningar. Kul och ett evigt tacksam. Tack i massor.

Jag bloggar ju faktiskt mycket för jag älskar skriva. Jag började blogga när jag var väldigt sjuk i utmaning med ångset och enorma panik attacker. Dels för jag mår bra av att skriva av mej men oxå för att det är oerhört viktigt att lyfta och prata om psykisk ohälsa. Det va lixom det som startade igång min blogg.

Jag skriver nu lite mer brett om livet och olika saker. Men att få upp ögonen och att prata om psykisk ohälsa är jätte viktigt för mej. Allt som kan hjälpa någon annan är oerhört betydelsefullt och ligger mej varmt om hjärtat.

Snälla snälla du som mår dåligt. Be om hjälp.. det är sååå viktigt att våga be om hjälp. Våga prata och våga fråga. Sååå viktigt. Du som misstänker du har någon i din närhet som kämpar mot ångest, hjärnspöken.. ja vad som.. Våga du oxå ta steget att faktiskt fråga hur personen mår. Ta sej tid att lyssna och finnas. Det kan ibland va det där lilla extra som faktiskt gör att man söker hjälp. Du är jätte viktig❤️. Vi alla bär på ett ansvar att våga Fråga. Om hjälp eller Erbjuda vår hjälp.

Jag har bara på denna vecka stött på så många Nej när man erbjuder sin hjälp. Varför är det så? Ber du om hjälp när du behöver? Om inte.. varför?

Är vi fostrade till att vi måste klara allting själva? Är det en skam att be om hjälp?

Jag har själv fått träna på det lääänge och har ännu svårt för det. Meeen det går bättre. Har lixom i mej att duktig flicka klarar sej själv… jaa visst men på vilken bekostnad då? Min hälsa kanske… kan det då inte vara värt att ta emot hjälp och våga be om hjälp?

Jag själv hjälper ju jätte gärna någon som behöver hjälp, svårare för mej att be om hjälp.. man mår bra av att hjälpa och se att någon blir glad eller tacksam. Jag blir det iallafall.

Vi bestämmer att vi vågar be om hjälp nu…. Oki??? Hehe..

Jag har denna vecka varit trött och idag blir det tidigt i bingen . Somnar ibland för sent och sover oroligt pga smärta. Väntar ännu på röntgen. Efter jobb dimper jag ner i soffan…

Så skönt att ha ett jobb jag trivs med och så bra kollegor. Ödmjuka och omtänksam är vi alla mot varandra. Kämpar tillsammans i dessa lite tuffa tider. Våra kunder uppmärksammar vi mår bra på jobb och har en härlig stämning. Kul..

Två som aldrig har tråkigt på jobb.
Full rulle

Min trollis är oxå en uppiggande lite dam att besöka..hehe..

Bygge av ny kick

Mamma ligger i soffan och tittar på sonen som bygger sin nya kick..

Rätt skönt att vila när någon annan jobbar..hehe

Ligger och tittar på flytt kaoset.. ett härligt kaos och längtar gör vi nu. Inte långt kvar och i helgen blir det en rockad till med packning.. det tar sej… sa kärringen som sket i poolen…

Nu ska denna kärring snart Nanna.

Önskar Er en god natt och vill att ni somnar med tanken att imorgon ska jag uppmärksamma någon. En klapp på axeln, en kram( ja det får man även i dessa tider) ett leende. Det lilla betyder sååå mycket.

Sov sött och glöm aldrig att du är bra som du är❤️. Precis så som du är❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Blogg tack & våga be om hjälp !”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: