Blogg tack & våga be om hjälp !

Meeeen hur kul och galet är inte detta då… så häftigt min blogg sprider sej och att ni hjälper mej med delningar. Kul och ett evigt tacksam. Tack i massor.

Jag bloggar ju faktiskt mycket för jag älskar skriva. Jag började blogga när jag var väldigt sjuk i utmaning med ångset och enorma panik attacker. Dels för jag mår bra av att skriva av mej men oxå för att det är oerhört viktigt att lyfta och prata om psykisk ohälsa. Det va lixom det som startade igång min blogg.

Jag skriver nu lite mer brett om livet och olika saker. Men att få upp ögonen och att prata om psykisk ohälsa är jätte viktigt för mej. Allt som kan hjälpa någon annan är oerhört betydelsefullt och ligger mej varmt om hjärtat.

Snälla snälla du som mår dåligt. Be om hjälp.. det är sååå viktigt att våga be om hjälp. Våga prata och våga fråga. Sååå viktigt. Du som misstänker du har någon i din närhet som kämpar mot ångest, hjärnspöken.. ja vad som.. Våga du oxå ta steget att faktiskt fråga hur personen mår. Ta sej tid att lyssna och finnas. Det kan ibland va det där lilla extra som faktiskt gör att man söker hjälp. Du är jätte viktig❤️. Vi alla bär på ett ansvar att våga Fråga. Om hjälp eller Erbjuda vår hjälp.

Jag har bara på denna vecka stött på så många Nej när man erbjuder sin hjälp. Varför är det så? Ber du om hjälp när du behöver? Om inte.. varför?

Är vi fostrade till att vi måste klara allting själva? Är det en skam att be om hjälp?

Jag har själv fått träna på det lääänge och har ännu svårt för det. Meeen det går bättre. Har lixom i mej att duktig flicka klarar sej själv… jaa visst men på vilken bekostnad då? Min hälsa kanske… kan det då inte vara värt att ta emot hjälp och våga be om hjälp?

Jag själv hjälper ju jätte gärna någon som behöver hjälp, svårare för mej att be om hjälp.. man mår bra av att hjälpa och se att någon blir glad eller tacksam. Jag blir det iallafall.

Vi bestämmer att vi vågar be om hjälp nu…. Oki??? Hehe..

Jag har denna vecka varit trött och idag blir det tidigt i bingen . Somnar ibland för sent och sover oroligt pga smärta. Väntar ännu på röntgen. Efter jobb dimper jag ner i soffan…

Så skönt att ha ett jobb jag trivs med och så bra kollegor. Ödmjuka och omtänksam är vi alla mot varandra. Kämpar tillsammans i dessa lite tuffa tider. Våra kunder uppmärksammar vi mår bra på jobb och har en härlig stämning. Kul..

Två som aldrig har tråkigt på jobb.
Full rulle

Min trollis är oxå en uppiggande lite dam att besöka..hehe..

Bygge av ny kick

Mamma ligger i soffan och tittar på sonen som bygger sin nya kick..

Rätt skönt att vila när någon annan jobbar..hehe

Ligger och tittar på flytt kaoset.. ett härligt kaos och längtar gör vi nu. Inte långt kvar och i helgen blir det en rockad till med packning.. det tar sej… sa kärringen som sket i poolen…

Nu ska denna kärring snart Nanna.

Önskar Er en god natt och vill att ni somnar med tanken att imorgon ska jag uppmärksamma någon. En klapp på axeln, en kram( ja det får man även i dessa tider) ett leende. Det lilla betyder sååå mycket.

Sov sött och glöm aldrig att du är bra som du är❤️. Precis så som du är❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Blogg tack & våga be om hjälp !”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s