Rapsfält som stinker, härlig sommarvärme & smärtor!

Våren är ljuvlig. Det blommar och stinker skit överallt..hehe…..jaja säkert många som tycker jag är gnällig men fan allt blommar samtidigt och det stinker ju som fan…hehe….

Sä vad ni vill om det vackra gula fältet… enormt färgrikt och vackert men den lukten klarar jag inte av alltså.. är det bara jag som känner så. Eller måste man älska vårens lukter…hehe.. Om inget annat är det är mög för allergin.

Meeeen solen tittade fram och det kan man ju bara älska…

Rygg sol på balkongen.

Jag har knappt varit ute i det fina vädret på ett par veckor pga sjukdom. Men efter ett par läkarbesök så har dom nu kommit fram till att det inte smittar. Urinvägsinfektion som är behandlad men nog startat igång nått annat mög. Fördel att jag kan röra på mej ute sakta och säkert och kunna jobba på jobb. Nackdel är att det tydligen inte går att bota med några piller. Smärtan är hemsk och jag blir så trött av det. Fått smärtstillande som ska ta toppen. Nu är det att uthärda och vänta på provsvar och röntgen… så får vi se vad detta kan meddela…

Så här fin fika idag
Kaffe mys på balkongen
Två som njuter oxå.

Det kommer ju inte jätte lägligt med smärtor och order på att inte bära tungt och ta det lugnt när man är mitt uppe i flytt meck… känns rätt knas va… Men vi längtar till vår lägenhet och slippa detta kånkande i trappor. Och trädgård att njuta i… förhoppningsvis en härlig sommar nu när vi inte kommer iväg på någon resa…mycket sol och värme.

Diva och jag på en selfie

Här ligger jag nu denna lördags kväll och hänger. Ganska tröttsamt att inte kunna göra nått annat måste jag sä…

Men nu är det snart söndag och att hoppas på att jag får lite bra sömn. Smärtorna är väldigt påtagliga på natten så ibland ligger jag mest och snurrar runt.. oerhört frustrerande. Tar på kropp och knopp..

Jaha det här blev ett gnällig inlägg märkte jag nu… men min verklighet just nu. Men jag försöker ta vara på dagen och göra det bästa och verkligen inte fokusera på det eländiga.. men det är inte lätt alltid..

Jag hoppas Din helg är bra och att Du mår fint. Men Det är ju helt ok att faktiskt inte alltid må fint. Allt man läser och ser om hur livet leker för många kan påverka ens tankar… men jag är helt övertygad om att alla har det motigt och kämpigt ibland. Viktigt bara vi förstår att det får va så.. och att det är ok att prata om det…

Nu ska jag bädda ner mej och hoppas John blund kommer smygandes i tid och ser till att jag får en god nattsömn.

God Natt på Dej ockra hand om dej❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

4 reaktioner till “Rapsfält som stinker, härlig sommarvärme & smärtor!”

  1. Jag har också varit hemma och sjuk, fast med typiska Corona-symtom, i nästan två månader. Jobbigt, men välbehövligt, för jag har varit otroligt matt länge. Dras även med en utmattning som spökar av och till. Och du har alldeles rätt i att vi alla kämpar med vårt, jag skriver ganska öppet själv om det. Hoppas att du mår bättre snart!

    Gillad av 2 personer

    1. Bra du vilar och tar hand om dej🍓. Jag har oxå en utmaning i bagaget så den påminner sej oxå ofta när nått annat kommer oxå. Krya på dej och tack för din omtanke ❤️. Ta hand om dej noga💖

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: