Sov maraton här hemma!!

Nu är kl mycket och dags att sova. Jag tycker det har varit sååå mycket sovandes här… inte klokt vad man kan bli utslagen. Idag på em blev det lite bättre. Hoppas antibiotikan tar detta skit snabbt nu.. jag är sååå less på detta. Sonen är oxå sjuk så det blir mycket sjuka här… Ser fram emot bättre tider som man säger. Både för mej själv men oxå hela denna Corona mög skit försvinner så vi kan komma igång i världen lite igen.

Här händer inte mycket annars kan jag sä….

Fick sällskap i soffan ett tag. Fått hjälp hemma av min dotter❤️. Bara ta hundarna gör mej helt matt och slut i kropp.. så skönt mina barn hjälper mej…

Färdig mst.
Sonen njöt… hehe.

Idag fyller min fina lilla far 77- år och det får ju inte firas… Corona vill inte det.. så det blev ett blomsterbud till honom så han inte känner sej bortglömd. Vi har många vid denna halv karantän som sitter mycket själva. Tråkigt men viktigt vi visar att vi finns och bryr oss. Det ska inget virus förstöra för oss minsann.

Det är minsann all säkerhet på vårdcentralen när man hälsar på där. Det är väl bra men tacksam det inte regnade då jag fick vänta ute i blåsten när mitt urinprov testades… lite komiskt för känner inte det smittar precis….och inte vill jag stå och bli kall heller..hehe.. men men. Får väl vara glad dom är försiktiga. Bättre på det hållet.. kände mej lite som Mikael Jackson…hehe…

Många timmar i bingen

Nu blir det Nanna och hoppas Du haft en bra Valborg, fast den firad lite annorlunda i år. Men annorlunda kan vara bra….

Sov sött och ta hand om dej❤️. Natti natti

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Sov maraton här hemma!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: