Ledig dag i solen…

Alltså vilken tajming att ha sin lediga dag idag… solen lös på oss sååå gött och det blev en ute dag idag. Gäller passa på att fylla på D vitaminet. Man lär väl inte komma på sin resa denna sommar… så får ta vara på solen här hemma.

Solen tar och brännan blir lite ojämn..hehe..

Men så mysigt att äta ute på filt efter förskolan. Det blev en härlig svår lagad fika/ kvällsmat… hihi..står inte inne och lagar mat när solen vill jag är ute..hihi..

Ny spark skulle invigas.
Mamma hjälper till när man är liiite liten..

Blir nog att ta fram den om någon månad igen… va liite läskig och hjälm ska inhandlas och ha på. Men hon gillade den om hon bara fick stå på den när den va still..hehe. söte trollis.

Nya sängkläder som jag älskar❤️

Skulle sparat dom till nya boendet men kunde så klart inte hålla mej..hehe.. men jösses som jag gillar dom. Sov som en prinsessa i dom…hehe… och jaaa även prinsessor fiser….

Jag längtar sååå till att komma till mitt nya boende. Nu säljes det möbler så det hämtas grejer här på kvällarna. Imorgon kommer någon och tar köksbordet och stolarna… hoppas jag. Sa dom. Lite hyllor och sånt har blivit hämtat i veckan. Skönt att bli av med det…. så nu ser det lite tomt ut med det är lättare att städa.. Har lovat mej själv att inte samla på mej sååå mycket saker sen…hehe.. Blir mycket spring till sophuset…

I veckan hade jag hjälp på jobb. Toppen ju…

Mina töser längtar till en trädgård att hålla ordningen i.. hihi.. Dom kommer ha fullt upp med allt dom ska ha koll på utanför vår lilla trädgård… hehe..

Nähä nu blir det att hoppa ner i bingen. Blir lite kylande AloeVera i fejjan nu😂. Tur man har det i sin lilla shop här hemma…så gött efter en dag i solen.

Hoppas Din dag varit bra. Jobbar Ni hemma eller får gå till jobb? Väldigt annorlunda tider nu men gäller anpassa sej så löser det mesta sej.

Sov sött och ta hand om Dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: