En dag att fira X 2.

Min lille plutte är ju ingen liten plutt längre..hehe.. längre än mamma snart.. 3mm kvar… viktigt..hihi. Men idag blev han 15 år. Det ska så klart firas även i dessa Corona tider.

Ni kan ju gissa vem som köpt vad…Syrran ser till att han kommer in både festlivet med att bjuda på en shot… ja och ni ser vilket annat liv hon vill ha in han i…hehe.. bra hon förbereder honom..hehe. Högtalaren uppskattades av honom och kompisen när dom är ute och gör trix med sina kick. Kul..

God mat på restaurang med familjen.
Efterrätt ska man alltid ha.

Pappa va så klart med och tacksam vi firar 15 åringen med dom närmsta. Vi får ta kalaset sen när folk vågar ge sej ut igen. Men vi hade en lugn mysig kväll.

Det blev oxå lite firande att vi skrev på lägenheten idag. Nu är den såld och det känns sååå skönt att det gick smidigt och bra.

Bästa mäklaren❤️

Snabbt smidigt och jätte proffsigt bemötande. Det uppskattas verkligen av mej.

Saknat denna tös förfärligt i veckan. Men idag va det äntligen dags. Givetvis va hon med och firade sin morbror. Sen är det mys med mormor och det gillar vi båda. Hon blir sååå glad när vi ses och mitt hjärta smälter. Min lilla trollis❤️.

Veckans läxläsning.
Ett stort paket till sonen i en liten bil.. hehe..
Men allt går om man bara vill…

Nää nu får man nog Fabian försöka sova. Åker väl upp med tuppen imorgon…hehe… lovar att mamma till trollis ska få sova lite…hmm.. hihi.

Så hoppas ni haft en härlig fredag och får en fin helg. Jag kan äntligen släppa försäljning på lägenheten och drömma om vår nya🏠. Känns götte.

Sov sött och glöm inte tvätta händerna. Stötta gärna någon lokal restaurang och gå ut och ät om du är frisk. Ta hem mat annars och mys. Vi måste hålla Sverige igång❤️.

Puss & Kram 🤗

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s