En dag att fira X 2.

Min lille plutte är ju ingen liten plutt längre..hehe.. längre än mamma snart.. 3mm kvar… viktigt..hihi. Men idag blev han 15 år. Det ska så klart firas även i dessa Corona tider.

Ni kan ju gissa vem som köpt vad…Syrran ser till att han kommer in både festlivet med att bjuda på en shot… ja och ni ser vilket annat liv hon vill ha in han i…hehe.. bra hon förbereder honom..hehe. Högtalaren uppskattades av honom och kompisen när dom är ute och gör trix med sina kick. Kul..

God mat på restaurang med familjen.
Efterrätt ska man alltid ha.

Pappa va så klart med och tacksam vi firar 15 åringen med dom närmsta. Vi får ta kalaset sen när folk vågar ge sej ut igen. Men vi hade en lugn mysig kväll.

Det blev oxå lite firande att vi skrev på lägenheten idag. Nu är den såld och det känns sååå skönt att det gick smidigt och bra.

Bästa mäklaren❤️

Snabbt smidigt och jätte proffsigt bemötande. Det uppskattas verkligen av mej.

Saknat denna tös förfärligt i veckan. Men idag va det äntligen dags. Givetvis va hon med och firade sin morbror. Sen är det mys med mormor och det gillar vi båda. Hon blir sååå glad när vi ses och mitt hjärta smälter. Min lilla trollis❤️.

Veckans läxläsning.
Ett stort paket till sonen i en liten bil.. hehe..
Men allt går om man bara vill…

Nää nu får man nog Fabian försöka sova. Åker väl upp med tuppen imorgon…hehe… lovar att mamma till trollis ska få sova lite…hmm.. hihi.

Så hoppas ni haft en härlig fredag och får en fin helg. Jag kan äntligen släppa försäljning på lägenheten och drömma om vår nya🏠. Känns götte.

Sov sött och glöm inte tvätta händerna. Stötta gärna någon lokal restaurang och gå ut och ät om du är frisk. Ta hem mat annars och mys. Vi måste hålla Sverige igång❤️.

Puss & Kram 🤗

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: