Lördags bilder med brorsan, rensning och soffhäng!!

Eftersom man inte ses så ofta så får man uppdatera hur man ser ut via telefon…hehe..

Så gäller passa på att visa sin bästa sida för broren…hehe..

Annars är det mest fix nu eftersom planen är att sälja min lägenhet. Så nu kommer en fotograf i veckan och ska ta sådär stil fina bilder.. Ni vet allt personligt ska bort typ… och det ska jag sä att det har jag mycket av… hehe..

Nu kör vi snart igång.

Endå gillar jag inte tingeltangel så har inte massa krams men nu ska man visst ta bort allt… hehe.

Sedan Igor har jag kastat sååå många sopsäckar med skit. Omg vad man samlar på sej.. men det är såååå gött i själen att rensa och slänga gammalt mög.

Jag lägger ut det som är nått att ha på säljsidor och givetvis skänker jag det som går till behövande. Sänglakan och handdukar och annat som kan komma till nytta till våra hemlösa som inte har möjlighet att köpa eget.

Påskblomma på balkongen.

Påsken närmar sej och det är ju mysigt om bara vädret hänger med. Dvs att jag hoppas solen är framme. Påsken i sej är inget jag är så wooow för precis. Men sol och värme älskar jag ju…

Pannkaksbak av sonen i veckan.
Linn lagade så god fisk mojäng. Mycket godare att äta än hur den ser ut…hehe..

Lördags kvällen innebär häng i soffan efter rensning och fix. Man är lite trött i knoppen och kroppen. Tredje våningen utan hiss är ett jävla kånkande med allt. Blir ju skönt att slippa dom..hehe..

Men som Emil säger… det stämmer gott..

Så nu är det Nanna här snart( eller serie på Netflix)..hehe…

Hoppas ni haft en härlig lördag och njutit av solen om ni haft någon.. annars hoppas jag ni njutit av nått annat bra…hehe..

Puss och kram. Nanna gott.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s