Corona Parti.. Vart är du i tänket? Vad är Rätt eller Fel!!!

Givetvis så är det enormt mycket Corona snack nu. Vilken tv kanal man än väljer eller så fort man öppnar upp sociala medier så pratar än den ena experten efter den andra. Iallafall om man frågar dom själva är dom experter.

Känns som det finns två läger när det gäller hur man ska hantera Corona viruset.

Dom som tycket det är för mycket med snacket om hur vi ska hålla oss isolerade och inte gå ut och absolut inte vara bland folkmassor. Tycket är man frisk och kry så är man ute och jobbar och lever som vanligt. Att man måste handla, äta på restaurang och dylikt för att hålla Sverige igång.

Sen dom som låser in dej och inte går ut eller träffat någon alls. Håller sej ifrån allt vad det sociala livet innebär.

Vad tycker du? Hur lever du?

Jag tycker personligen det är svårt att ”välja ” sida.. vi väljer väl lite själva vad vi vill läsa om och ta ställning till va? Vad är rätt och vad är fel? Har jag nu inställning om att allt är jätte farligt så är det kanske det jag snappar upp när jag läser om allt. Har jag inställning om att allt ska rulla på så är det det jag snappar upp och delar på sociala medier.

Egentligen hur mycket vet vi som vi kan lita på? Vet du som vågar dej ut att det är rätt sätt, att handla ute fysiskt i butiker tex.

Vet du som låser dej inne att det är det säkra och att du mår så mycket bättre av att inte träffa någon och låsa in dej??

På media varnas det för att vi Svenskar är för nonchalanta i detta med att förstå hur stort detta Corona virus är. Samt farligt. Klart man inte vill ta det vidare till någon som sen inte klarar det.

Andra sidan går Sveriges ekonomi åt pipsvängen om vi inte bidrager till vårt…

Funderingar över vad dom är Rätt eller Fel surrar bland befolkningen.

Vad tycker du?

Dela gärna dina åsikter här men håll en trevlig ton. Ingen sida vi ska anklaga varandra. Utan fritt tänk med respekt för olika åsikter❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Corona Parti.. Vart är du i tänket? Vad är Rätt eller Fel!!!”

  1. Jag är en av dem som iq-befriar alla dessa lekmän som tror sig veta mer än proffsen. Jag är helt inne på att beslutsfattarna gör helt rätt. Att INTE stänga ner Sverige. Att vi som individer har största ansvaret. Jag är hemma just nu, har en förkylning som gör att jag är hemma, jag har innan dess inte varit ute men inte i större klungor. Tvättar händerna som en galning och att hosta i armvecket finns i min ryggrad sedan innan. Jag följer informationen, för att vara uppdaterad men är inte ”rädd” för min egna skull. Jag är rädd för de i riskzonen och för ekonomin.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: