Hysteri, ta ditt ansvar & sjukdom hemma med ro.

Jag tänker inte skriva en massa om Corona här. Dels är jag ingen utbildad läkare och jag vågar påstå det finns mååånga amatör läkare som tydligen kan väldigt mycket om denna sjuka.

Det jag däremot kan sä att jag själv är sjuk men har ingen större oro för detta. Här känner jag mej trygg med min egen expertis ..hehe ..om mej själv, att detta är inte Corona. Har inte dom syntom som det så vilt sprids om. Så oroa er ikke om ni ser mej gåendes med vovvarna.. Fast det är inte många man möter när jag är på tur på mina mini rundor. Konstigt. Har folk inga hundar nu när Corona härjar… hehe..Stackars djur.

Sällskap i bingen .

Jag har handlat på Maxi online och omg vilka långa leveranstider det va på det nu då… två veckor fram med hemkörning.. Jag hämtar maten själv och det va lite tider kvar bara. Helt galet.

Jag tycker det är sorgligt att Sverige nu hamnar i en ekonomisk kris pga allt uppförstorad info från media. Snälla.. ta ditt ansvar.. Håll Sverige igång. Är du frisk … ut och handla, köp en bil, köp ett hus.. ät ute och sov på hotell. Vi måste ta vårt ansvar och inte låta media skrämma oss. Det är ju bara du och jag som kan ta det ansvaret. Eller du tillhör dom som låter någon annan göra det? Nä ta ditt ansvar mot landet ..

Kvaddad tårta…. men ack så god.

Igår stod det tårta på min önskelista och det fixade ju så klart ljuvliga sonen. Dock hände det en liten olycka så vill man ha mer grädde än det som fanns kvar på tårtan, får man gå ner i förrådet och slicka på cykelkorgen..haha… men skit i det. Den va toppen god. Är inte så förtjust i grädde endå..haha.

Sonen bäddade ner mamma i sin säng.

Jag är sällskapssjuk och då blev jag nerbäddad i sonens säng . Jag frös så som ni ser. Så han stoppade om mej ordentligt… så kunde jag ligga där när han spelade på datorn.. woop woopp så kul… hehe..

Har ju dock sällskap vart jag än är av dessa två. Dom tycker matte är tråkig och terrar mej så fort dom kan..

Skrållan linslus.
När jag är i min egna säng…
Skrållan hjälper mej jobba oxå.

Nähä mina vänner nu får det va lite kväll här.

Ta hand om Dej❤️. Ta ditt ansvar ang Corona men för guds skull, sluta inte leva❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: