Beskrivning som normal på människor gör mej galen👮‍♀️

Vem bestämmer vad som är normalt? Vem satte gränsen på vad normalt är??

Trötta mej på att inte falla in i den där ramen, det är ju utanför ramen det roliga händer. Avviker man från nått så är det inte bra… ohhh näää gud så ikke bra det är.. Varför är det inte bra? Det är väl bra att va sej själv❤️

Vi är väl skapta olika för att vara olika. Ska du eller jag ha rätten att bestämma vad som är normalt eller ikke normalt. Näää fy bubblan det där är svårt för mej att acceptera.

Tänk om vi skulle lyfta varandra och se till våra goda sidor och utveckla dom tillsammans. Alla har olika förutsättningar i livet. Du har dina, jag har mina. Men börja utifrån dina egna förutsättningar och din styrka. Jämför inte dej med någon annan än dej själv.

Glöm aldrig att du är toppen precis som du är.

Vill du utvecklas, göra nått nytt, nått annat? Gör det för din egna skull. Inte någon annans. Utmana dej själv, bygg upp dej själv för din skull. Inte för andras.

En liten måndagskvälls tanke från mej❤️.

Sov Sött och ta hand om dej❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s