Beskrivning som normal på människor gör mej galen👮‍♀️

Vem bestämmer vad som är normalt? Vem satte gränsen på vad normalt är??

Trötta mej på att inte falla in i den där ramen, det är ju utanför ramen det roliga händer. Avviker man från nått så är det inte bra… ohhh näää gud så ikke bra det är.. Varför är det inte bra? Det är väl bra att va sej själv❤️

Vi är väl skapta olika för att vara olika. Ska du eller jag ha rätten att bestämma vad som är normalt eller ikke normalt. Näää fy bubblan det där är svårt för mej att acceptera.

Tänk om vi skulle lyfta varandra och se till våra goda sidor och utveckla dom tillsammans. Alla har olika förutsättningar i livet. Du har dina, jag har mina. Men börja utifrån dina egna förutsättningar och din styrka. Jämför inte dej med någon annan än dej själv.

Glöm aldrig att du är toppen precis som du är.

Vill du utvecklas, göra nått nytt, nått annat? Gör det för din egna skull. Inte någon annans. Utmana dej själv, bygg upp dej själv för din skull. Inte för andras.

En liten måndagskvälls tanke från mej❤️.

Sov Sött och ta hand om dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s