Powernap på 4 timmar & mycket mat!!

I fredags efter jobb kom lilla trollis till mormor och vi hade myse kväll.. Sonen gjort köttfärssås till oss på em så den va klar när jag kom hem. Toppen att slippa Kocka ihop det så vi kunde äta bomsen … hehe. Den lilla är hungrig då..

Lek och bus och sen saga och välling. Lilla underbara tös somnade gott i mormors säng. Så härligt… ska dock sä att hon är inte jätte härlig att ha i sängen på natten.. hehe.. hoppar och studsar och ålar omkring. Behagade oxå köra upp rumpan i huvudet på mormor och släppa en fis… mycket annorlunda natt…hihi..

Men pigga töser hade jag iallafall i lördags..

damsugat håret… det är kul det… som vi skrattade hon och jag… tosfia..

När trollis blivit hämtad vid 11 så skulle mormor ta en liten vila på soffan så jag orkade med kvällen. Ut och äta… jag vaknade kl halv fyra…. helvete vad jag sov… heeeel galet.

Upp och hoppa och in i duschen och fixa mej…hehe..

Blev lite körigt med hundar och allt men han till bussen..

Väl nere i stan mötte min svägerska och pågarna upp mej på pinchos. Första gången för mej där…

Det var gott och god drink att börja med….

Massor med mat kan jag sä… fyyy bubblan vad vi åt alla….

Men va ju så cooolt och beställa in massa små rätter så man va ju tvungen att testa måååånga…hehe..

Inredningen va lite annorlunda men rätt fräsig… jätte trevlig kväll och mysigt att komma ut med svägis och hennes pågar.. Liiite nackdel att hämta maten själv men det får man väl ta…hehe..

Sen blev det buss hem till mina töser. Vi körde lördags mys med ben i soffan. Ja jag hoppade över ett ben.. va för mätt…haha.

Sen blev det städning i hemmet idag och kaffe hos denna lilla goding innan en promenad med djuren.

Mycket för sej denna lilla dagis tös….

Em timmers promenad va skönt när vi väl kom ut. Kan sä jag ikke va sugen på att gå ut men väl ute va det skönt. Och dom små töserna älskar ju det. Skrållan är jätte duktig på att knata på med sina små ben…hehe.. hon älskar det..

torsk citronsås ikke så sexig mat till utseendet… men gott va det..

Nu blir det sova strax. Tycker jag sover och sover men lika trött endå.. måste va åldern..hihi..

Hur va din helg? Jobb? Ledig? Nått kul? Kanske inget kul?

Sov sött och tack för du läser min blogg❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: