Stockholm här kommer jag!!!

Lämnar ett soligt och skönt Skåne för detta…. hehe…

Jobb i två dagar på huvudkontoret. Kul och träffa mina kolleger och utvecklande med lite nytt och inspiration från andra.

Mina vovvar åkte igår till olika hem..hehe.. tacksam över att dom får ha det fint och bra när jag åker bort.

Jag har inga gröna fingrar men dessa trivs verkligen hos mej..hehe… nog för dom lixom klarar sej själv…

i måndags kväll passade jag denna lilla trollis som nu är på gång att börja på förskolan.. heeelt galet att hon är så stor nu… men det kommer gå toppen för hon är så social och älskar leka…saknar henne redan.. hehe. Jaja.. blir nog lite trollis mys någon timme i helgen…

Näää nu måste jag samla ihop och komma av planet…

Vi hörs igen..

Tjingeling…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s