Läser om alla nyårslöften & och förbättrande av sej själv!

Nytt År Nya möjligheter…

Alla sociala medier är fulla med skriverier vad man önskar sej av det nya året. Klart man ska önska sej själv allt gott men helt ärligt… ska det behöva bli ett nytt år för man ska ta hand om sej själv? Eller blicka framåt med härliga mål att uppnå?

Hälsa skriver många om… man ska bättra på sin hälsa och mycket av det innebär prat och skriverier om vikten. För mej är hälsa att må bra psykiskt, att vi hjälps åt i samhället med alla som lider av psykisk ohälsa.

Få människor att trivas med sej själva, bli starka i sitt tycke om sej själv. Älska sej själv för den man är. Inte vad andra förväntar sej av en.. vad man säger eller vad man gör. Vikten av utseende är galet Idag. Det måste väl endå va viktigast att man trivs med sej själv. Vi har alla olika förutsättningar för livet. Hur vi mår i våra hjärtan måste ju vara viktigast.

Jag är öppen om min utmattning och lever ibland dag för dag. Jag försöker inte älta och mala det som varit. Bygga mitt liv framåt och ta hinderna när dom kommer.

Försöket leva mitt liv så som jag önskar, och för mej är det närhet med mina nära och kära som är en viktig del.

Min stora förändring förra året( är det ju nu) va att byta jobb. En förändring som var mer viktig för mitt välmående än jag trodde.

Att få möjlighet att göra den förändring är häftigt och inspirerande. Mycket tid spenderar man på sitt jobb och trivsel är enormt viktigt. Att inte ha en klump i halsen eller ångest som tynger en ang jobb är en befrielse. Jag har förstått nu i efterhand att det har varit viktigt för mej att få göra nått annat och känna glädjen över att jobba. Känna sej betydelsefull och delaktig är viktigt för oss alla..

Idag drog jag till solen en kvart…

Vaknade med årets ( hoppas jag ) skallebank imorse ( nä inte bakis på min julmust😂) så det blev vila och sen lite sol för att pigga på mej. Sen promenad i skogen. Hem och äta och sen soffhäng..

Ja jag fick diska oxå…. för hand…

Inte min grej att diska för hand kan jag sää..hehe…

Med detta vill jag önska Dej en God Fortsättning På Det Nya Året.

Lev ditt liv som Du vill.

Lyssna och se till att finnas för någon som mår dåligt, va uppmärksam på psykisk ohälsa. Va inte rädd för att fråga hur någon mår. Ta dej tiden att lyssna. Det kan betyda oerhört mycket för personen som öppnar sej för just dej❤️.

Ta hand om dej❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s