Läser om alla nyårslöften & och förbättrande av sej själv!

Nytt År Nya möjligheter…

Alla sociala medier är fulla med skriverier vad man önskar sej av det nya året. Klart man ska önska sej själv allt gott men helt ärligt… ska det behöva bli ett nytt år för man ska ta hand om sej själv? Eller blicka framåt med härliga mål att uppnå?

Hälsa skriver många om… man ska bättra på sin hälsa och mycket av det innebär prat och skriverier om vikten. För mej är hälsa att må bra psykiskt, att vi hjälps åt i samhället med alla som lider av psykisk ohälsa.

Få människor att trivas med sej själva, bli starka i sitt tycke om sej själv. Älska sej själv för den man är. Inte vad andra förväntar sej av en.. vad man säger eller vad man gör. Vikten av utseende är galet Idag. Det måste väl endå va viktigast att man trivs med sej själv. Vi har alla olika förutsättningar för livet. Hur vi mår i våra hjärtan måste ju vara viktigast.

Jag är öppen om min utmattning och lever ibland dag för dag. Jag försöker inte älta och mala det som varit. Bygga mitt liv framåt och ta hinderna när dom kommer.

Försöket leva mitt liv så som jag önskar, och för mej är det närhet med mina nära och kära som är en viktig del.

Min stora förändring förra året( är det ju nu) va att byta jobb. En förändring som var mer viktig för mitt välmående än jag trodde.

Att få möjlighet att göra den förändring är häftigt och inspirerande. Mycket tid spenderar man på sitt jobb och trivsel är enormt viktigt. Att inte ha en klump i halsen eller ångest som tynger en ang jobb är en befrielse. Jag har förstått nu i efterhand att det har varit viktigt för mej att få göra nått annat och känna glädjen över att jobba. Känna sej betydelsefull och delaktig är viktigt för oss alla..

Idag drog jag till solen en kvart…

Vaknade med årets ( hoppas jag ) skallebank imorse ( nä inte bakis på min julmust😂) så det blev vila och sen lite sol för att pigga på mej. Sen promenad i skogen. Hem och äta och sen soffhäng..

Ja jag fick diska oxå…. för hand…

Inte min grej att diska för hand kan jag sää..hehe…

Med detta vill jag önska Dej en God Fortsättning På Det Nya Året.

Lev ditt liv som Du vill.

Lyssna och se till att finnas för någon som mår dåligt, va uppmärksam på psykisk ohälsa. Va inte rädd för att fråga hur någon mår. Ta dej tiden att lyssna. Det kan betyda oerhört mycket för personen som öppnar sej för just dej❤️.

Ta hand om dej❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: