Hundar till salu & jobb glädje & förlåt min blogg frånvaro!!!

Vissa dagar säljer jag mina familje medlemmar jäääätte billigt… hehe.

Kanske du känner igen det? Eller du tillhör dom som inte vågar sä att barn och hundar kan göra en gråhårig tiiiidigt…Då rekommenderar jag du inte läser detta. Jag vill inte provocera men helt ärligt…

Jag har en tonåring som är sååå mycket tonåring nu så min hjärna fryser till is och stelnar så jag knappt kan tänka när jag ska försöka föra en normal konversation med honom..

Det är ju väl han är aktiv i vardagen hemma i vardagsrummet va??? Innebandy ska väl spelas inne.. hörs väl på namnet lixom..

Den här lilla söta donnan är minsann inte alltid så söt som hon ser ut..grrr… envisaste hund jag ägt… och tala om att hjärnan fryser när hon skäller sitt gälla skäll när hon busar eller inte får som hon vill.. Diva är minst lika trött på henne ibland och tydligen tror lilla fröken Diva att hon kan göra som hon vill nu helt plötsligt. Kommer inte på inkallning och hittar på bus.. mini tonåring kanske och lite avundsjuk…

En stukad for på sonen på jympan..

en mamma som fått psykfall ser ut så här…hehe.. ja man får skoja om psyket….

söt när hon sover…

Klädda för promenad i kylan.

Min arbetsplats. Nu har jag jobbat här ett tag och tiden springer iväg. Härlig känsla. Trivs toppen och det kan jag sä att det är en stoooor befrielse för mitt psyke att få gå till jobb när man trivs

Det är en utmaning och jag får lära mej mycket nytt men toppen bra ledare och stöttepelare. Känns otroligt härligt att man faktiskt är värt nått som människa. Inte bara fokus på jobb och vad man gör eller inte gör. Utan fokus på helheten. Det är många år sedan jag upplevde det och det värmer mitt hjärta och stärker mej som person.

1:a advent passerade precis som alla andra söndag om året. Jag är ju ingen jul människa och inväntar inte julen med så mycket spänning som många.

Jag har svårt för att man fokuserar såååå otroligt mycket på en helg, dag eller hur man nu firar. Det stressas och det ska läggas ut bilder på sociala medier om allt fint och mysigt man gör..om hur glada barnen är och allt är så bra så. Den ena granen är större och vackrare än den andra…….När många i själva verket håller på att gå i tusen bitar för att se till att julen ska bli sådär magisk som man tror alla har det..

Nä tack… jag checkar gärna ut julen… men sån är jag..

Typ va… hehe..

Spegel spegel på väggen där…hehe…

Dessa är de vikigaste i mitt liv. Min familj.. inte vad vi gör utan att vi gör…. hänger, myser..

Prioritera är nått jag tränar på…jobbet innebär sena kvällar och jag saknar min lilla trollis förfärligt. Men kör gärna in om och kramar på henne lite efter jobb. Som idag.. det ger mej energi och värme i kroppen. Hon är min lilla laddare. Älskar när hon kommer springandes och kramar mormor….

Näää men gud i säng kommer jag ju heller aldrig i tid nu för tiden…hehe..

Så nu är det dags att ta vovvarna och ner i bingen.

Tack för du finns och läser min blogg…tacksamheten är stor för all stöttning jag får av er❤️.

Sov sött❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s