Glädjen över sitt jobb… coolt och härligt & att prioritera vardagen!

Det är en rätt härlig och cool känsla att gå till sitt jobb denna mörka årstid med ett leende på läpparna.

Jag passar på att ta vara på den känslan för det va lääänge sedan den fanns i mitt inre.

Har haft ett par år av tuff tid med jobb, sonens skola och lite annat mög som gjort mej oerhört medveten om mej själv och min kropp och knopp. Och väldigt sårbar.

Jag kämpar på med mycket ännu men det känns som det inte bara är uppförs backar heeela tiden.

Jag är tacksam för jag har fler bra dagar än dåliga just nu.

tom så jag ställer mej och gör gryta efter jobb…hehe…det kan jag sä att det händer ikke när jag är urlakad och trött.

Jag kämpar oerhört mycket med prioriteringar efter jobb… det är mycket jag måste lägga på hyllan för att inte stressa upp mej över allt jag inte hinner med…

Det är en utmaning med det där minsann…får jobba på att inte jobba…hehe..

Läxa och hem och två doggs… mmm..svårt att hinna men får helt enkelt prioritera…

Dessa är ju det vikigaste i vardagen att få tid till. Skolmöte och läxor tar tid… men oxå sån varm glädje i mitt hjärta att det går bättre i skolan. Så allt vi kämpat för med honom ger resultat .. forfarande lååång väg kvar men det kommer vi fixa tillsammans.

Och min finaste lilla trollis. Saknar henne enormt när jag jobbar men försöker titta till henne efter jobb någon gång i veckan och pussa på henne. Så då prioriterar jag… bra va…hehe.. hon fyller ju mitt hjärta med så mycket energi…

Promenader med två st galen pannor… hehe.. nu krävs det teamwork för dom med nytt koppel… efter några knasiga övningar gick det bättre. Ett koppel till två hundar… toppen för mej…liiite stökigt för dom.. men med lite träning så ska det gå…

Skrållan jobbar med mej ibland. Idag hade hon sällskap av sin kompis som är 10 månader och väger 55 kilo.. sååå dom fick hälsa men sen vila lite med koppel på så inga skador uppstår när vi jobbar…hehe..

Så denna onsdag lägger jag mej med en trött men nöjd hjärna. Härligt.

Hur har din onsdag varit?

Hur prioriterar du? Är det lätt för dej? Eller tillhör du dom som säger JA till andra men NEJ till dej själv???

Ta hand om dej❤️

Sov Sött.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: