Sonen gjorde min dag❤️

Det ska jag sä att ibland blir jag så varm i hjärtat ( och väl är ju det…haha) att jag nästan kokar över…

Idag när jag kom hem från jobb hade sonen maten klar. Jätte god spaghetti och köttfärsås som han gjort. Underbar känsla att slippa stressa med mat. Hade handlat och fixat till det oxå. Lyxigt.

Jag hann helt plötsligt med lååång promenad med hundarna på kvällen och klo klipp och fix. Och sätta mej i soffan innan kl 21… sååå skönt.

På med varma tossor och en kopp te och njuta av kvällen… vardags lyx för mej…

Sååå här ligger jag och hänger… älskar det… tvätten hängd och ordning på torpet… ett litet tag iallafall.

På jobb är Skrållan och hennes polare fullt upptagna med att leka. Dom har det bra dom…hihi.. Dom är ju så söta när dom busar..

Sen blev dom trötta och vilade i sin kompis bur… kompisen som äger buren är 10 månade och väger 55 kilo så dom är liiite reserverade för honom…

Inte lätt att ta bild på denne kille… ljuvligt snäll och härlig och busig…Dock leker han inte med våra små så han är lite för stor nen dom hälsar och pussas..

Jag bjuder på en natt bild av oss…haha.. en liten som gärna ligger uppe vid min hals…

Eller nära sin syrra… Dom kommer närmre och närmre varandra och vet sina platser… mysigt..

Näääää min vän nu är det minsann kväll snart.. Fredag imorgon… sjukt galet vad tiden går alltså.

Njuta av helgen snart med trollis och kalas. Jag saknar min lilla trollis oerhört mycket. Hon ger mej sååå mycket glädje och harmoni så jag nästan blir matt när jag inte träffar henne på några dagar… hehe..

Men hittar ju spår av henne när jag lyfter på mattan för städ…haha..

Hoppas Din vecka varit bra.

Vad händer i helgen för dej då?

Sov sött❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Sonen gjorde min dag❤️”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: