Så var lördagen & söndags naglar idag!!

Man kan undra vem som va ute på stan igår..hehe.. två trötta töser idag på morgonen så jag fick snällt ligga kvar..hehe.. inte mej emot..

Men skulle ju iväg och fixa naglarna så till sist fick vi minsann få upp.

Efter naglarna blev det en runda till solen.. snabbt och effektivt och jävligt gött.. njuter av sol och värmen i 15 min…hehe..

Sååå nu är jag redo för mitt nya jobb. Att få möjlighet att prova på att sitta på andra sidan skrivbordet typ, ska bli oerhört spännande och kul. Jag ser fram emot nya utmaningar och tacksam för jag får testa på detta.

Jaaaa men jag har knappt fattar det ännu men vilken vinst igår va?? Helt paff och så förvånad när dom ropade upp mitt nummer.. måleri ska det bli nu i lägenheten. Mitt sovrum får sej en uppfräschning.. Längtar.. tacksam som bomben är jag…

Modevisning och music bjöds det på oxå igår. Toppen trevlig kväll.

Mat och dricka och mys innan vi drog iväg… härlig tid med min tös och vänner.

Man var saknad när jag kom hem på kvällen..hehe.. Vänder bästa sidan till..hihi..

Alltid nära denna lilla tös.. vill upp i ansiktet och sova.. håret killar i näsan.. haha..

Nääää nu måste jag sova minsann.

Så jag inte sitter och slaggar på nya jobbet..

Hoppas Din helg varit bra och att Du fått vila dej lite. Återhämtning är viktigt för oss alla❤️.

Sov sött❤️.

Kram på Dej.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: