Älskade höst ( not) och snart helg!!

Yehhhh höst vädret…hehe.. regn och regn..

Ute med doggsen och det är blött överallt.. jag och hundarna lika blöta… vad är tjusningen med det..hehe..

Bädda ner sej i soffan efter en blöt promenad…

En till som är trött. Hon har hängt med Dottern och hennes familj idag. Jag va borta mest hela dagen så Skrållan fick hålla dom igång lite..hihi.. Sen på em kom sonen och Diva ( stora hunden ) oxå till dottern och fick kvällsmat. Jah plockade upp dom efter min dag iväg. Tacksam mina barn och svärson är så snälla och hjälpsamma mot mej och varandra.

Veckan går mot sitt slut och mitt liv går mot en ny utmaning. Känns coolt och späntande. Imorgon blir det officiellt vart jag börjar… woop woop… Håll utskick så ni vet vart Ni hittar mej sen…

Nuuu är vi nerbäddade.. trötta och ska sova. Alla tre på plats i bingen..hehe.. mina små värme pälsar… gött..

Vi hörs imorgon och jag önskar Dej en god natt med mååånga timmars sömn…❤️.

Sov sött🙏🏻.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: