Haaaaaj på Daaaaj!

Här sitter jag i soffan upptryckt i ett hörn..hehe.. hundar och en påg tar ju hela soffan.. Men vad gör det när det blir varmt och skönt och mysigt.

Dock rök sonens plats när han reste på sej…hihi…

Men det går så klart att ligga i mattes knä oxå… jag är frusen som bomben så gött med lite värme.

Solen tittade fram idag och då blev det kaffe på balkongen. Det är ljuvligt och gäller ta vara på den. Mörkret är så tråkig och hösten är ingen favorit hos mej. Mörkt och deppigt.. så är solen framme.. är jag framme..hehe..

Mina små tjejer har haft ensamtid med mej idag. En lång skön runda med Diva och kastade boll och hon fick leks med matte helt själv. Sen miljö träning med den lilla.

Den lilla tar ju en del uppmärksamhet så klart. Försöker verkligen vara noga med att hålla koll på Diva så hon inte känner sej åsidosatt. Hon är en fantastisk stora syster och väldigt snäll och hjälpsam med uppfostran.. hehe.. Den lilla Skrållan är en busig liten tös men duktig på att komma till ro och vila. Sover som en stock och kopplar ifrån omgivningen bra.

På natten sover hon på mej…hehe.. så på magen är det ju mjukt och skönt..hihi…Igår fick Skrållan en trappa..haha.. glöttigt.. ja kanske.. men praktiskt. Kan inte hoppa upp själv och bör inte hoppa ner själv.. vara rädd om hennes små ben. Så det blev så bra såååå med en liten vovve trappa.. Åke och jag monterade ihop den. Vi kan vi..Så reder hon sej själv när hon vill upp och ner.

Det blev hemmagjord äppelpaj efter skolan i veckan. Smarrigt. Men sonen gillade bättre den färdiga man köper i affären😂. På påse.. omg dessa ungdomar…

Nä nu är det dags att ta kvälls runda sen Nanna..

Sen går jag in i sista veckan innan mitt nya jobb. Ni kan tro jag längtar. Ska bli så kul och spännande med nytt jobb och ny arbetsplats. Nya utmaningar som jag verkligen ser fram emot att få ta tag i. Detta känns så välbehövligt för min kropp och knopp. Kanske faller den sista pusselbiten på plats… spännande.

Sov Sött❤️.

Tack för du finns❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Haaaaaj på Daaaaj!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: