Lördags kvälls häng!

Hejsan hoppsan igen..

Nu är det snart midnatt och jag ligger i soffan.

Va på trevlig och god middag hos sonen och pappa. Dotter och familj oxå med. Mysigt vi alla umgås och hänger trotts skilsmässa. Viktigt för barnen att vi alla umgås lite ibland…

När jag kom hem blev det ut på promenad med tjejerna och sen soff lördag. Frusen idag.. så glad dom små pälsbollarna värmer mej..

Stooor soffa men nära vill dom va.. oftast ett tag sen går den stora..hehe…Nu säger vi godnatt och väntar in en natts söm och en söndag med förhoppningsvis härligt väder så vi kommer ut lite och får njuta.

Bästa hjälpen för min kropp och knopp. Och sova… älskar att sova…och är sedan min utmattning stort behov av att sova… det är typ min hobby…hehe..

Hur vilar du din knopp? Vi har alla olika sätt att återhämta oss❤️. Inget är rätt eller fel, bara du gör det du känner är rätt för Dej❤️🙌.

Sov Sött❤️ Natti.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s