Penicillin, vila & hundbilder!!

Det droppas på här.. och nu oxå penicillin på det så blir det nog bra. När läkaren äntligen kunde se lite mer i örat idag så va det oxå öroninflammation.. inte bara hörselgången som va sjuk.. näää meeen gud.. någon som är förvånad… hehe.. nää.. Alltså jag har ju sååå många hundbilder… hehe.. barn och djur är det på min telefon just nu massor.. hehe..

Min lilla trollis med familj hängde här i söndags och mös.. härligt..

Dom intar lixom slappe position direkt…hehe…

Trollis har fått krokar att hänga på. Blev ju toppen till koppel oxå.. mormor/matte kan…

Alltså denna påg friterade kyckling ben i lördags till oss. Massa goda kryddor och någon knasig panering men helskotta sååååå gott och knaprigt… mamma njöt av att få lagad mat. Han själv blev så nöjd och tuggade på… så kuligt han gillar hänga i köket och fixa nya saker..

Ingen av mina flickor gillar dammsugaren tydligen….hehe..

Dom blir mer och mer bekantande varandra och verkar gilla varandra. Diva ( den vita) som är äldst och så snäll, börjar markera när hon lixom blir lite trött på lillbusan. Men Diva har oxå börjat leka med Skrållan och det är ju häftigt. Kan då meddela att Diva är inte lekig av sej med andra hundar. Hon föredrar människor…hehe.. Så dom kommer nog bli riktigt poolare mina tjejer.

Vet Ni vad jag blir lite trött på??

Hur andra har åsikter om allt andra gör.. helt ärligt.. skit i vad jag gör och sköt Ert egna… får man sä så eller?? Är man helt pantad i planeten nu för jag säger så??

Åsikter absolut ha det… men herregud.. håll dom för dej själv ibland.

Givetvis sedan vi fick hem vår lilla Skrållan har en del påpekat detta inköp… hur ska jag orka, hur ska jag hinna, har jag inte redan så mycket annat jag ska göra…

45 år gammal och tar beslut själv( ja ibland får sonen tycka lite…hehe). Fördelen med att va själv i boendet. Jag älskar hundar och ville ha en kompis till Diva. Diva är en fantastisk hund och kommer hjälpa oss att fostra henne. Jag prioriterar min tid på det jag gillar och mår bra utav. Och helt ärligt… två är inte så mycket jobbigare än en…Tvärtom nu har dom ju varandra att hänga med när vi inte är hemma. Åke slutar lixom inte så sent och jag börjar inte så tidigt. Och jobbar jätte nära så kan lätt ta mej hem om det behövs. Sååå JAPP… mitt liv.. mina beslut.. toppen tycker jag..

Skrållan är trött efter dagen.

Detta är det sista jag ser innan jag släcker… hehe… Diva har lagt sej på rygg med tassarna på min arm…

Nu säger vi god natt från ett blåsigt Helsingborg.

Håll i hatten.

Sov sött och ha en härlig tisdag❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Penicillin, vila & hundbilder!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: