Lördags reflektioner vid havet!!

Vid havet kan jag andas, vid havet får jag ro. Idag är en dag då jag helt gjort en utcheckning och bara hänger med mej själv. Ja min vovve hänger ju med oxå så klart denna dag vid ett stillsamt hav. Här trivs jag, när det är stormigt i mitt inre.

Vi två har denna lördag med mys och total avskildhet från omvärlden( gör så gott vi kan) med att undvika folk. Har du sånna dagar?

Jag tror folk har svårt att acceptera att jag mår såhär och vill va själv. Jag själv gillar det så det är inte problemet, utan mer att jag får ångest över att jag borde ju umgås och va sådär ljuvligt glad och social… jag borde ju lixom hålla kontakt med vänner och göra såååå mycket när sonen är hos sin pappa( varannan helg) tycker många.

Men helt ärligt räcker jag inte till för det just nu. Jag vill vara ute själv på promenad, jag vill gossa ner mej i soffan med filtar och se massa serier… tråkigt liv??? Hmmm kanske men det är mitt liv.

Imorgon är det släkt träff och fira min farbror. Det blir mysigt och toppen efter jag laddat batterier idag.

Ett par timmar vid havet och promenader med denna tuss är helande och gött. Det och mycket sömn är min helg denna helg.

Vad hittar Du på i helgen? Njuter av solen vi har här( ni som bor i Skåne) och tar vara på dej? Någon kanske tom har fått snö…hehe…

Lilla tösen är lite rädd för vattnet men det gåt bättre och bättre. Hon blir modigare för varje gång. Hon som vi måste känns sej trygg för att utforska världen. Hennes första år i livet va stökigt och hon tar tid på sej att finns trygghet och ro. Men ljuvligare och snällare tös får man leta efter och tacksam vi tog över henne❤️

Näääää nu är det kaffe efter denna stand promenad..

Önskar dej en trevlig lördag med vad du än tar för dej❤️.

Ta hand om dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

4 reaktioner till “Lördags reflektioner vid havet!!”

  1. Jag förstår precis dina tankar, angående ensamheten. Jag har alltid haft ett stort behov av ensamheten. Jag brukar kalla mig, en social ensamvarg. Som tur är Jazz likadan så vi förstår varandra väl när vi backar lite för ensam tid.

    Gillad av 1 person

    1. Ja vad konstigt man ska behöva förklara sej ens att man både gillar och behöver vara ensam. Härligt ni förstår varandra och njuter när ni väl ses❤️. Jag har oxå världens finaste date som förstår mej❤️. Tack för du delade med dej💐.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: