Födelsedagen passerade lugnt och skönt!

Rätt fantastiskt med sociala medier tycker jag..

Fått fantastiskt fina gratulationer på bla FB. Är ju jätte trevligt, men på nått sätt funderar man ju lite på vart saker ska sluta….

Förr ringde man och grattade och bytte oxå några ord. Givetvis ringde inte 80 st som man har blivit grattad av på nätet så klart, men helt ärligt.. mer än 75% hade man ju inte grattat då… eller hur..

För och nackdelar med allt.

Idag har två st ringt och grattat mej. Åkes pappa ( tack för det) och mitt nuvarande raggs…hehe.. näää gud tre st för min fd svärfar ringde igår och gratta men det räknas ju oxå.

För ett par år sedan gick telefonen varm när man fyllde år.. jag säger inte att man nu menar nått illa med att inte ringa, men visst blir det lite opersonligt med alla sociala medier där det lixom kommer upp i flödet att någon fyller år. Bra för mej iof som är lite glömsk med sånt…hehe..

Tur jag har min svärson som åtminstone köpt en fin mugg till mej och överlämnat personligen…hehe..

Jag är inte mycket för firande och eftersom jag oxå fått äran att vara sjuk så blev det en lugn födelsedag.

Min son gav mej ett fint paket imorse..

En ny mugg till min samling..

Sen va det skola för honom.

Linn kom med frukost till mej och lagade även en god gryta till lunch till mej. Det är lyxigt minsann att bli uppvaktad så när man är krasslig och fyller år ju… hihi.

Fick ett snabbt besök av mina föräldrar och en grattis kram. Sen va det soffan att vila på resten av em/ kvällen.

Åke kom hem från skolan efter äventyr med sin cykel.

Alltså har han ärvt sin cykel kunskap och balans från sin mor… han gjorde en ordentlig vurpa och blåslagen på många ställe. Tom ansiktet men tack och lov inte några skador som vi behöver kolla upp. Nä men vi fick lite pyssel med detta benet… svullnat upp ordentligt nu till kvällen oxå.. lilla pågen. Glad det inte blev värre…

Vår lilla tjeja löper så hon är som man brukar då… hehe… trött, sur, känslig och oerhört kelig… nära nära och gärna uppe i famnen på en… sötnos..

Smyger sej fram….

Nääära vill hon va…

Innan i veckan fick jag denna roliga och mycket användbara paket av min fina vän och hennes pågar. Skrattade gott när jag öppnade den…

Hon vet exakt vad jag behöver…hehe.. och en god kaga oxå.. det är min fina Gisela det…hehe.. tusen tack❤️.

Denna lilla goding fick vi rå om lite förra veckan när familjen va bortrest. Han fick mat och music och lek och ny toalett varje dag.. så snäll liten påg…så nu är man lite katt vana oxå..hehe..

Förra veckan lagade Åke hamburgarbröd och gjorde fina hamburgare till oss.. Denne påg handlade och fixade allt till oss. Eftersom jag blev sjuk så passade det ju mej toppen..

Jag ska sä dom va sååååå goda… fast jag hade ont typ överallt och ingen aptit så åt jag, för det va ljuvligt gott med allt hemma bakat..mumma..

Goda med smör på oxå..hehe..

Nääää nu blir det sova…

Skolan igång och dessa två dagar har gått toppen… ja förutom olyckan på biken, så är Åke nöjd. Och tro mej. Det är då hans mamma oxå det. Tror inte jag pallar mer skolkrångel nu lixom.. Så hoppas det håller i sej nu.

Har Dina barn kommit i väg till skolan( om du har skolbarn)?

Mycket spralliga nerver innan??

Sov super sött och tack för uppvakningen på min dag, till Er som uppvaktat mej på nått sätt❤️.

Puss & Kram❤️❤️❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: