Tonåring till salu, få en trotsig hund med på köpet!!!

Vaaaaa detta kan ni ju ikke motstå…

Innan du läser detta inlägg så ta på det skoj mössan tack. Klarar du inte det… näää läs då inte för att sedan skicka pm med otrevliga kommentarer till mej…Har du aldrig haft diskussioner eller velat sälja din tonåring… stooooort grattis till dej då…hehe..

Min annons kommer vara följande:

”14 år och vill bli upp passad från morgon till kväll.. ja tom natten om det bär sej illa med en manlig förkylning på tonåringen.

Lektion på hur man använder lock på mat eller dyligt som skvätter ner hela micron, kommer han nog behöva… typ 250 gånger till. Näää inget fel på inlärningen( behöver ni inte oroa Er för) då han tydligen är enormt duktig på att bygga ihop bomber och granater med smällare efter internets rekommendationer. Så det är ju toppen……

Han behöver ingen påminnelse att duscha och sköta sin hygien, utan kan behövs hämtas ut med våld ut duschen efter en timmes dusch och forfarande inte klar… så ren är han.

Eventuellt om man sen stör dej på att handduk( blöt) ligger på golvet i badrummet( jo vi har krokar) med använda kalsonger och annat han haft på sej typ jätte trevliga strumpor med årets fotsvett, kan han behöva ha lektion i att ta hand om detta oxå. Här är vi nog uppe i 350 tillrätta visningar( minst) så förbered Er på liiiite jobb med detta.

Han har ett enormt behov av att synas och höras, när han vill. När mamma vill han ska synas och lyssna är behovet visst inte lika stort.

Med tanke på hans stora dator intresse och att mamma typ alltid stör när han sitter där, kan han nog bli riktigt duktig på nått dator område… Jätte bra om Ni har mer förståelse för att han faktiskt måste sitta där så mycket som han gör, än hans nuvarande mamma har.

Han är enormt glad för att laga mat( när han känner för det) och jätte duktig på det. Stoooort plus på det… Ett härligt mottagande i köket mottages om man älskar städa efter andra efter en hel jobbe dag.. jätte härligt omväxling för dej som jobbar hela dagen och är jätte sugen på att sanera kök och ugn och ibland spis efter tonåringens virvel i köket… Mysigt för du får verkligen göra det heeeelt i lugn och ro då tonåringen heeelt plötsligt har mycket viktiga åtagande vid din dator. Och tog med sej det goda han bakat in på rummet. Så jätte bra om du tänker på formen för du slipper smaka.

Varför då hunden, tänker Ni??

Ja jag tänker så här;

Eftersom hon alltid ska styra och ställa med tonåringen när dom busar och mamman är irriterad på dom, så han hon ju lixom hänga på.

Det är ju självklart när man är lite irriterad på tonåringen och höjer rösten att man då oxå vill ha en vit liten härlig tuss som skäller åt helvete för mycket och inte lyssnar ett skit. Det är en underbar utmaning som man bara inte kan va utan… tänker jag…

Tror det är en fördel om dom kommer till någon som inte uppskattar dagsljus så mycket. Då tonåringen jämt har nerhissat ( inne på gardin tre efter mamman hissar upp konstant och han ner så blir lite slitage) och vita tussen( hunden ) gladeligen hänger i detta mörker.

Fördel oxå om Ni aldrig får besök. Då det stör tonåringen om det plingar på dörren( om han har nått mycket viktigt på datorn) så han blir alldeles konstig i huvudet och gör konstiga viftningar och saker med kroppen. Kan dålig läsa det kroppsspråket så hoppas Ni kan. Hunden klarar sej oxå utan besök, hon blir så jåvla glad när det kommer någon så hon pinkar en skvätt… Sen hoppar hon runder i pinket av glädje när hon hälsar vidare….

Nu känner jag att jag nog väckt Er nyfikenhet så kan vi ju lixom utgå från detta. Hör av Er vid intresse så ska tonåringen få gå igenom det, då han 579 gånger om dagen vill byta mamma😄. ”

Dela gärna detta kära vänner❤️❤️❤️.

Önskar Er en fantastisk dag🤪.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: