Seeeeg vecka med magont & trötthet!!

Ja det ska jag sä att ränna på dass är inte det roligaste jag vet precis…

Men tack och lov har det börjat ge sej, nu är jag så ofantligt trött och min utmattning har nig fått sej en törn av allt skitande…. not nice..

roar mej efter dusch med att borsta kalufsen…. solen lyser och jag håller mej inne… inget kul alls när man inte kunnat lämna lägenheten för man måste bajja… hunden har minsann fått skita snabbt när hon va ute…hehe.. tog med påse till mej oxå utifall man va tvungen…hehe..

Funderar på att klippa lugg… får se när jag klippet mej hur jag gör.. kul med lite nytt ibland.. och ser så många snyggisar med lugg…hihi..

Ibland är man så trött på sej själv och behöver lite nytt..

Diva fick en dusch igår… va verkligen på tiden… hon är ju så ljuvlig efter duschen…hehe..

Jiiipiii… bokat två nätter på detta mysiga ställe till juli.. Det längtar jag till.. en mini semester med mitt stora hjärta…. efterlängtat… ett tag kvar men nått att se fram emot.

Någon som varit i Simrishamn??? Tipps på goda mysiga restauranger mottages gladeligen..Åke mot pappa som ska till Kreta en vecka… mysigt.

( tack och lov när mamma är kass)men önskade mej en härlig vecka…eller not…unge…hehe..

Vi fajstimar varje dag…min lilla påg.. dom har det toppen.

Idag blev det några slicar pizza. Inte ätit ordentligt på hela veckan men nu va jag såååå sugen på detta…

Orkade dock inte så mycket…hehe..

Hittade bild på min lilla trollunge( Linn) när hon va Byggar Bob…. sötnos.

Nu har hon sin egna lilla trollunge.. härliga lilla tös.

Nähä nu ska jag Nanna… och vakna toppen pigg imorgon… japp japp. Det bestämmer vi..

Puss & Kram och tack för du finns❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: