Sorry, dålig uppdatering men tung vecka, KBT, frusen & trött på kvällarna!

Alltså veckorna flyger iväg..

Det påverkar mej mycket med allt runt så glömmer mej själv helt och hållet.

Det blev jag påmind om i torsdags på min KBT.. frågan om jag gjort min läxa blev lite snurra i stolen typ..

Läxan va att betrakta och lära mej att va medveten i nuet, och ta hand om mej och ge mej själv tid till att bara va…

Gick ju sådär måste jag sä. Förra helgen tog jag mej ju en liten utcheckning efter jobb och njöt i solen.. så det va ju bra..hehe..

Det va typ det… måste få in lite i veckorna oxå med att inte gå på för mycket och ta hand om mej..

Hur gör du för att ladda och få tid till dej själv? Jag trivs ju oerhört bra själv och älskar hänga med mej själv…men tar mej dåligt med tid till det… därför blir jag trött och grinig och matt lixom i huvudet. Fan vad svårt det ska vara va???? Att vårda sej själv..

KBT n i torsdags va så bra och så befriande.. behövde verkligen det. Såååå mycket jag skulle vilja dela med mej till Sonen… försöker så klart men inte lätt med en tonåring som tycker allt mamma säger är sjuuukt tråkigt eller sjuuukt knäppt…hehe.

Igår frös jag och tände ljus.. slutet på maj och apa kallt…

Idag riggade vi upp strax efter kl 09 med bilar och flaggor Ängelholm. Jobbade ute till kvart i tre. Va snor kallt och ruggigt. Men klarade oss från regn så det va vi ju tacksamma för…

Skulle kanske gjort som vissa super duktiga kollegor sprungit en mil.. då hade jag nog inte frusit i allafall… kanske syrgas maskinen hade kommit till användning då… hehe..

Värmde oss med lite våffla. Smakade såååå gott med nygräddad våffla och kaffe när vi va lite frusna.

Men alla kom i mål i loppet och allt gick bra.

Fler än vi som va lite hungriga på lite mellis…hehe…

Ankorna tittade till oss då och då vid våra bilar…

Efter lämnat bilar och allt på jobb så blev det hem och byta om till mysisar och ut på gården( sol och skönt ett tag där) och mös med grabbarna. Härligt och barnen lekte. Eller vad dom nu gör i den åldern…hehe… ute är dom och det är bra..

Satt där ett tag sen blev jag sååå trött..

Blev pizza ikväll( omg igen japp) hehe… sen somnade jag visst i soffan…ett litet tag…

Nuuu är vi alla trötta och ska sova läääänge imorgon.

Innan vi ska iväg och fira lilla mor…

Sov sött och ha en härlig söndag.

Passa på att bli uppvaktad om du är mamma, och passa på att vakta upp din mamma😂😍🎂💃🏻.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Sorry, dålig uppdatering men tung vecka, KBT, frusen & trött på kvällarna!”

  1. Hoppas ni fick sovmorgon idag. 😏 Jag var hos lilla mamma och firade henne igår då min pappa fyllde 75 och vi hade kalas för honom. Familjen betydde mycket märker man. Min äldste son, 25, var också där med sin fästmö. 💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, Aspergers syndrom, samhällsdebatt

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

%d bloggare gillar detta: