När musten heeeelt går ur mej & sonen & vi måste sova mitt på dagen!!!

Kl ringde tidigt imorse. Skolläkaren och skolsköterska möte på morgonen. Om hur man ska få Åke att trivas bättre och komma till to i skolan och hur Åke mår.

Jag va illamående redan innan men hoppade i jobbe kläder och va redo att jobba efter mötet.

Meeeen ack som både Åke och jag reagerade efter… puhhh.. dessa anspänningar man har i sin kropp håller sej inne ett tag, men när det sen släpper blir jag sååååå matt och trött.

Vi körde och köpte bullar efter ett bra men påfrestande möte.

Man är otroligt känslig när det gäller dina barn och när han sitter där så utsatt och ska förklara hur han mår, så har jag bara lust att krama honom och ta han i min famn och sä att allt kommer bli bra… Men har jag rätt att sä det… jag kan ju inte lova nått..Hade jag kunnat lösa allt hade jag gjort det för sååååå länge sedan. Mitt hjärta blöder med min lille påg…

Jag fick meddela att jag inte kunde jobba. Blev helt slut och illamåendet är såååå sökande på mej.

Hem och åt våra bullar..

Sen la vi oss och somnade… både sonen och jag… heeelt slut va han..Det va såååå jobbigt psykisk för honom. Kan sä att han sover inte mitt på dagen annars..

Nu sitter jag på Balkongen och dricker kaffe. Regnet hänger i luften.

Åke fixade mat till oss på gården lite senare när vi samlat lite krafter.

Blev en lugn omtumlande dag.

Nu reflekterar vi och försöker börja jobbet med att få sonen att fokusera och sätta gränser. Att inte låta folk trycka på honom och markera att allt är inte ok… så jobba jobba. Med självförtroende och fokus..

Men tillsammans ska vi nog reda detta. Jag vet hur han känner och det är ju bra men och jobbigt. Förstår hans ångest och tankar.

Men vi kör vidare och snart semester och bara fokus på oss två…

Nu håller vi kväll här i huset….

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

4 reaktioner till “När musten heeeelt går ur mej & sonen & vi måste sova mitt på dagen!!!”

  1. Vilken resa ni gör. Jag har själv en känslig och ömtålig son. Just nu bor han på ett boende för att få hjälp med vardag och skolgång. Det gör ont i mammahjärtat att inte kunna ses varje dag men han trivs och vi träffas regelbundet. Senast igår var han hemma en sväng och vi såg en film och käkade popcorn. 🍿📺

    Gillad av 1 person

    1. Ohhh det förstår jag är tufft för dej, men du är en fantastisk mamma som ser din sons behov före dina egna❤️. Viktigt han får den hjälp han behöver och ni njuter när ni ses. Låter härligt😍. Vi kämpar alla på med vårt och våra barn är det finaste vi har, så det är som du säger med mamma hjärtat. Det gör ont när barnen inte mår bra. Tack för du delar med dej. Värmer mitt hjärta. Tack.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: