Söndagen påbörjad med ljudboken!!

Jösses Amalia jag har äntligen fixat med ljudbok.. Tänkt det typ tusen gånger men inte lixom blivit färdigt.

Med ljudbok i öronen ( eller på med dessa hörlurar) och sol i fejset och lugnet på balkongen. Ljuvligt avkopplande.

Hur kan jag missa denna grej. Ja jo jag har inte kunnat fokusera på nått så bra innan men nu gick det fint.

Jag har efter jobb och promenad helt och hållet slappat idag. Kroppen och knoppen behövde det. Sovit till och från i soffan ikväll. Älskar att hänga i mitt hem. En lördag helt för mej själv behövde jag idag..

Solen kom fram sååå göttigt idag på em.. ljuvligt..

Torsk till kvällsmat.. blev såååå apa salt… va nog så inne i min bok så jag saltade nog på utan att roligt glo på vad jag gjorde…hehe.. så mycket vatten till….hihi.

Tog och skulle sortera lite strumpor idag… som ni ser fick jag hjälp… grr..hihi.. bra hjälp va?? Not..

Meeen kvällen kom och hon somnade gott när jag såg en serie.. älskar när jag hittar en bra serie. Ofta så kommer jag dock inte i säng i tid när jag väl hamnar i soffan till bra tv. Mello ser jag inte… helt galet utflippat och dåligt det är…. enligt mej nu… gå inte loss nu för jag inte gillar det…hehe

Söndagen kommer med trollis på dagen och jag längtar efter henne. Borta i 8 dagar från mormor… det har inte hänt innan och mormor längtar. Så imorgon är det trollis mys heeeela dagen… längtar..

Har du barnbarn? Hur ofta träffas ni isåfall? Kanske någon mysig rutin på era träffar??

Denna lilla dam väntar jag på..

somnar med goda härliga drömmar och imorgon blir det mys.

Sov sött kära du.

Natti natti❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

En tanke på “Söndagen påbörjad med ljudboken!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: