Nääää om man ska reta någon med att äta lite godis idag!!

Tänker mej nu bjuda på lite kvällsbilder från mitt fredags mys.

Såååå nu retar det väl alltid någon med att vi/ jag idag, äter choklad och blir stoooora och feeeeeta.. Eftersom jag aldrig smakat detta innan så har jag back up med annat så jag inte missar några freeeta kvälls kalorier…hehe.. retsticka… jag.. nähä..

Tacksam för att jag själv får bestämma vad som ska intagas i munnen och ätas. Avnjuta av ett choklad är ju ljuvligt och tillfredställande…hehe..

Vet du inte det… så prova…

Sällskap i soffan… tur jag har henne och kommer ut och rör på mej så all pizza och godis inte gör mej heeeelt sängliggande och fet…hehe..( jag är ironisk nu ,så ni som inte förstår det ska kommentera).

Diva min lilla tuss är mitt sällskap ikväll till tvn.

Nu blir det liiite choklad till sen kvällsrunda innan sova.

Och sååååå gott kommer jag sova med rent och fint samvete och lite choklad i magen…hehe…

Önskar dej en härlig helg❤️

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: