Nääää om man ska reta någon med att äta lite godis idag!!

Tänker mej nu bjuda på lite kvällsbilder från mitt fredags mys.

Såååå nu retar det väl alltid någon med att vi/ jag idag, äter choklad och blir stoooora och feeeeeta.. Eftersom jag aldrig smakat detta innan så har jag back up med annat så jag inte missar några freeeta kvälls kalorier…hehe.. retsticka… jag.. nähä..

Tacksam för att jag själv får bestämma vad som ska intagas i munnen och ätas. Avnjuta av ett choklad är ju ljuvligt och tillfredställande…hehe..

Vet du inte det… så prova…

Sällskap i soffan… tur jag har henne och kommer ut och rör på mej så all pizza och godis inte gör mej heeeelt sängliggande och fet…hehe..( jag är ironisk nu ,så ni som inte förstår det ska kommentera).

Diva min lilla tuss är mitt sällskap ikväll till tvn.

Nu blir det liiite choklad till sen kvällsrunda innan sova.

Och sååååå gott kommer jag sova med rent och fint samvete och lite choklad i magen…hehe…

Önskar dej en härlig helg❤️

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: