Dra mej baklänges…

Såååååä ofantligt trött jag blir på dessa människor som letar fel, och tydlig vill deklarera det..

Alltså att man gitter.. jaja .. jag gitter ju tydligen skriva om det här så är kanske inte bättre..hihi.

Men seriöst tänker jag.. har man så tråkigt liv så man måste tracka på andra… ge upp.

Jag kommer endå äta snabb mat, vad än folk må tycka. Jag kommer frossa i godis om jag känner för det.. är lixom vuxen nog att avgöra det själv… jag kommer äta en god sallad om jag känner för det.. så snälla..

Vill oxå passa på att tacka alla er som stöttar mej när knäpp gökarna gör sej hörda…. puss på er.

Näää fokusera på nått kul istället..

Det luktar gödsel ute idag… regnet hänger i luften efter en fantastiskt härlig kväll. Sånt götte väder det var idag. Satt ute på balkongen på kvällen. Mysigt och skönt.

Imorgon är det fredag…

Snart kommer lilla trollis med familj hem från sin lilla resa. Saknar dom förfärligt mycket. Trollis kommer bli sönder pussad av mormor kan jag lova när vi ses i helgen….hehe..

Näää min vän nu ska jag Nanna. Sov sött och tänk på nått bra när du slutet ögonen för natten❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: