Dagen efter kalas vilande i solen!

Så här ser mitt kök ut om någon känner sej manad att komma och städa upp..hehe..

För sol ute och jag ute…. disken lär ju inte gå någonstans…hihi.

Diva älskar hänga ute med oss nu när det är lagom varmt. Ligger och myser i gräset.

Imorse mös hon med oss i sängen…hehe…

Jag har nu balkong häng resten av em. Laddar och boostar sol… götte.

äter liiiite kladdig tårta från igår…

Hoppas du oxå har det toppen och tar vara på dej❤️

Vi ses igen.. tjingeling..

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s