Soliga härliga dagar, ledig & firande av sonen!!

Åke är firad och nöjd med sin dag.

Vilka dagar vi haft i solen på gården nu när man är ledig.

Åke firad ordentligt och njutit av god mat och paket..

Vi är ute och fyller på med Sol vitamin och skratt och bus..

I onsdags firade vi Åke och gick på restaurang på kvällen tillsammans med Linn och virre och Delia. Och pappa Niklas så klart.

Gott va det..mitt lilla barnbarn är snabb som tusan.. inge skadade sej vill jag tillägga.. mormor städade upp och allt frid och fröjd..

Sooooooll.. jaaa då är vi ute..

I torsdags va det fläskesteg på kvällen hos Linn & Victor.. mumma..

Delias present från Morbror Åke.

Diva och jag har lite sovmorgon…

lunch i sol

Sol igen… härligt..

Min 14 åring ska Tura med pappa och ett gäng..sköna dagar…

Jag har sällskap i soffan. Delia sover gott i sin sängKlart målar ägg på påskafton påskafton firar vi Åke. Så slipper jag allt påskfirande…hehe.. är inte mycket för dessa påskmiddagar..Linn bakat tårtan..

Jag gör mat..

Linn flätar och det gör ont…hehe…

Min lilla balkong rymmer rätt många endå…

Tårtfix… min duktiga tös.

Nu har alla Åke hem. Linn och Delia sov över från igår till idag. Saknar dom redan…

Kvällen är snart över och jag har landat i soffan. Åke landat framgår datorn…hehe..

Trött men allt gått bra.. nu blir det lite tv och lite tårta… mums… gotte..

Älskar att äta på kvällen..hihi..

Hoppas Din helg varit bra och att påsken varit fin. Firar Ni mycket på påsk?

Jag tillhör dom som inte firar det speciellt. Barnen får påskägg så klart….det räcker…hihi..

Sov sött och tack för du läser min blogg❤️❤️❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: