Lördags jobb och söndags absolut vila, sol & hjärntrött!!

Veckan som gått har varit händelse rik och tuff men oxå rolig. Mycket av allt innebär dock att hjärnan blir trött. Den känslan kommer jag nog aldrig vänja mej vid, visst lära mej leva med den.. får jag ju göra.

Men denna kupa man får på skallen ibland är både tung och bullrig..

Igår jobbade jag och sen iväg och handla till grillning på kvällen.

Alltså handla efter jobb är ju inget bra…hehe.. då är jag såååå hungrig så jag köper allt onyttigt…hehe.. Big no no på några saker.. men är ju helg så vad fan…

Delia kom på grillet med sina föräldrar. Åt dock inne för vinden va så snor kall..

Efterrätt…

Idag Söndag va det vilodag så jag får ladda batterierna.

Jobb nu i två dagar sen lov med Åke. Härligt. Hoppas på sol.

Mös imorse med denna lilla tös. Hon kan konsten att mysa… passar toppen här….hehe..

Sen va det kaffe och kaka ute i solen..( strax efter bilden så sköt Åke ner allt med sin fotboll)… någon förvånad…. inte jag..hehe..

Såååå gött väder.. mycket varmare i vinden idag.

Gäller njuta och booosta D vitamin så man orkar vardagen..

Fick finbesök på gården ett litet tag. Alltid lika mysigt när mormors lilla trollis kommer. Ja hennes mamma kom oxå och det va ju oxå mysigt.. hehe..

Fika i solen… Båda D na är sugna visst…

Smörja sej är inte lika kul… Linn fixar Delias kinder…hihi. Gillas inte.

Men ack så cool hon är min lilla trollunge. Älskar denna tös så ofantligt. Hon ger mej så mycket glädje och harmoni..

Lite kvällsfika på balkongen när alla kört hem till sitt. Då hänger jag på min Balkong oas… götte..

Någon som snor min hörna på kvällen när jag reser mej… hihi. Min lilla goding. Alltid nära och trött efter lång ute dag är hon. Hon hänger med oss ute och busar med boll och alla barn så somnar gott på kvällen.

Nähä vännen nu är det sova. Läkarbesök imorgon bitti kl 09 så upp med tuppen… sen jobb.

Hoppas du haft en härlig helg och njutit❤️.

Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: