Bordsbygge & fredags mys!

Igår efter jobb blev det bordsbygge.

Tur starke Adolf kan hjälpa mej med att bära ju…

Hmmm… Linn har ju flyttat så min lilla byggare är ju ikke här..hehe.. fick angripa själv..

Jätte bra Diva håller koll ju…

Bordet är mindre och det är skönt. Nu behöver vi inte oroa oss det är ivägen när vi spelar badminton, så benen knäcks… lixom det som hände med det gamla..

Såååå ut med det och in med ett nytt mindre..

Fredags godiset fick plats toppen på bordet, och det är ju lixom det viktiga..hehe.. det fattar ju alla.

Nu är jag trött och ska sova som en stock❤️.

Trevlig helg önskar jag Dej❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s