Fredags mys, Lördags jobb, sol och passa trollis!

Idag infann jag mej på jobb efter en såååå härlig kväll igår.

Kom iväg på restaurang med mitt hjärta( en månad sedan vi sågs senast..hehe) och njöt av god mat och god dricka. Härligt sällskap då det dök upp lite bekanta till honom. Skita roligt och kuligt folk. Många skratt.

På väg till min fredags date… mysigt med härlig känsla i kroppen.

Jobbe hjälp idag… så hon slipper vara ensam. Hon är duktig att ha med. Ligger så fint vid mej.

Seeen snabbt hem till lilla trollis som jag passar. Som jag längtat efter henne. Vi sågs ju igår men att ha henne ensam på kvällen och njuta är lyx. Så tacksam jag får äran att ha henne.

Så fint väder så vi va ute några timmar. Får passa på och fylla på D vitaminer…

Nu kryps det på och mormor jagar…hehe… tvn va ju spännande idag när det va Musse pigg…

Speglar är jätte kul och hon hittar sina små platser att leka på.. underbara unge. Så lätt att ha.

Somnade i min famn kvart i sju efter gröt och dusch. Vi skulle mysa… men hon skulle visst sova…hehe..

Åkisen och jag har bokat resa… såååå skönt att ha det att se fram emot… vi längtar. Vår bästa medicin tillsammans han och jag. Sola och bada och bara njuta…

Delia sover gott och mormor somnade i soffan en runda… blir in i bingen nu och passa på att Nanna. Åker väl upp tidigt imorgon..hehe..

Hoppas Din lördag varit bra.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s