KBT började jag fm med sen jobb!!

Det va att infinna sej nere i stan på KBT idag på fm.

Bra att börja dagen med, och tro mej, idag fick jag användning av min läxa från KBT;n på jobb…hehe..

Nu är det att jobba med mina tankar och bemöta dom.

Galet bra för mej att få så bra hjälp och förklaring till så mycket. När man sitter och pratar med henne( Kbt:aren) är det såååå lätt att se hur allt ska va. Men gud i himlen så svårt att leva upp till. Meeen sååå vettigt.

Nu jobbar jag jätte mycket med att inte gå igång och köra på i fullt tempo.. måste hitta en balans där jag orkar och mår bra, och endå är nöjd med mej själv. Tufft.

Sen lite annat smått och gott att träna på..

På jobb efter kl 16-17 typ är jag såååå trött… hehe.. tar paus och andas och vilar hjärnan lite…

på väg hem idag från jobb blev jag sjuuukt sugen på bakad potatis..

Så det fick bli så… och annat gott till Åke. Han åt sin förbannade SubWay.. hehe.. det gillar han.

Jag är ju hemma så sent så blir jobbigt med allt man ska hinna… det får jag oxå jobba på.. mycket att göra här hör ni va??hehe..

Har Du gått på KBT och vad tyckte du om det?

Kul att höra hur du upplevde det om du vill dela med dej.

Nuuu ska jag Nanna..

Sov Gott Du Oxå❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

3 reaktioner till “KBT började jag fm med sen jobb!!”

 1. Jag har gått på KBT sedan januari 2019 tycker jag lär mig mycket efter de mål jag sagt, behöver bli bättre på hemläxorna dock men det går åt rätt håll. Jag tycker det är vansinnigt intressant att lära mig så mycket om mig själv 😊

  Gillad av 1 person

  1. Jaaaa verkligen. Jag hade inte klarat det utan det. Är inne på andra omgången och lär mej hela tiden nytt om mej själv och omgivningen. Hoppas verkligen du kommer tillrätta med ditt. Det är en tuff väg men du kommer fixa det. Ge det tid bara och ta hand om dej😍.

   Gillad av 1 person

   1. Va härligt ! De kommer det är tålamodet som jobbar emot mig men lugnet smyger sig sakta fram 😏 Tack så mycket och ta hand om dig också ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: