KBT började jag fm med sen jobb!!

Det va att infinna sej nere i stan på KBT idag på fm.

Bra att börja dagen med, och tro mej, idag fick jag användning av min läxa från KBT;n på jobb…hehe..

Nu är det att jobba med mina tankar och bemöta dom.

Galet bra för mej att få så bra hjälp och förklaring till så mycket. När man sitter och pratar med henne( Kbt:aren) är det såååå lätt att se hur allt ska va. Men gud i himlen så svårt att leva upp till. Meeen sååå vettigt.

Nu jobbar jag jätte mycket med att inte gå igång och köra på i fullt tempo.. måste hitta en balans där jag orkar och mår bra, och endå är nöjd med mej själv. Tufft.

Sen lite annat smått och gott att träna på..

På jobb efter kl 16-17 typ är jag såååå trött… hehe.. tar paus och andas och vilar hjärnan lite…

på väg hem idag från jobb blev jag sjuuukt sugen på bakad potatis..

Så det fick bli så… och annat gott till Åke. Han åt sin förbannade SubWay.. hehe.. det gillar han.

Jag är ju hemma så sent så blir jobbigt med allt man ska hinna… det får jag oxå jobba på.. mycket att göra här hör ni va??hehe..

Har Du gått på KBT och vad tyckte du om det?

Kul att höra hur du upplevde det om du vill dela med dej.

Nuuu ska jag Nanna..

Sov Gott Du Oxå❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

3 reaktioner till “KBT började jag fm med sen jobb!!”

 1. Jag har gått på KBT sedan januari 2019 tycker jag lär mig mycket efter de mål jag sagt, behöver bli bättre på hemläxorna dock men det går åt rätt håll. Jag tycker det är vansinnigt intressant att lära mig så mycket om mig själv 😊

  Gillad av 1 person

  1. Jaaaa verkligen. Jag hade inte klarat det utan det. Är inne på andra omgången och lär mej hela tiden nytt om mej själv och omgivningen. Hoppas verkligen du kommer tillrätta med ditt. Det är en tuff väg men du kommer fixa det. Ge det tid bara och ta hand om dej😍.

   Gillad av 1 person

   1. Va härligt ! De kommer det är tålamodet som jobbar emot mig men lugnet smyger sig sakta fram 😏 Tack så mycket och ta hand om dig också ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: