Två dagars jobb.. 75% och vila nu…

Jag måste sä att det går bra att jobba mer än så länge. Men gud i himlen vilket jobb det är bara med att lixom hålla sej inom sina ramar. Nu helt plötsligt kommer ju känningarna oftare och tydligare. Det har jag räknat med men endå jobbigt. Blir trött av bara det. Där i mellan ska jag ju oxå göra lite jobb..hehe.. fokus fokus..

Man har aldrig kunnat tro att det någonsin ska vara så svårt att leva ett vanligt liv. Mitt liv kommer aldrig bli som ” vanligt” men kanske jag kan få en fungerande vardag..

Kämpa kämpa…

Jobbat klart för idag..

Intagit soffan och vila….

Hoppas din onsdag är fin och behaglig❤️

Vi hörs igen

Tjingeling…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s