Penicillinen börjar verka & ute dag idag!!!!

Nu tar det sej sa pyromanen..hehe..

Mår bättre nu. Ryggen lever sitt egna bråkiga liv men pinkeriet är bättre och febern borta. Sååå skönt. Veckan har varit så jobbigt både psykiskt och fysiskt. Hatar må så dåligt och trillar lätt långt ner…

Igår kom jag iväg ett litet tag på kvällen och fick vara med och överraska min fina vän Anna på hennes 45-års dag. Så fint hennes Lena hade fixat till henne…. Alltså så mycket härliga människor på en och samma gång.

Jag och Åke va där ett tag. Jag orkade inte så länge. Mycket för huvudet och va inte riktigt redo för nått festande så körde hem i tid. Men kul att kunnas med ett tag.

Present fix till henne innan kalaset…

Idag blev det ute dag i solen. På med bra tjocka kläder och ut. Kaffe på gården med barn och svärson och barnbarn.. mysigt. Har för bomben knappt varor ute på hela veckan… ser ut som ett lik så blek och hängig jag är.. men ut kom jag idag…

Diva älskar springa på gården och jaga sin boll. Alla mår bra att komma ut…

Linn kastar boll…hehe…

Först cyklade jag en runda med Diva sen blev Åke sugen…hehe… så han cyklade på….Diva hänger med…hehe.. bra rastning på henne.

Eftersom jag tog ut en hel kyckling alldeles för sent va den stenhård. Otur för då blev det hemkörning på mat fronten istället…Åke blev nöjd..hehe..

Diva trött. Ligger som vanligt i mitt knä även om hon lixom knappt får plats…sötnöt…

Hur har din söndag varit? Hunnit komma ut något idag?

Sov sött och ha en härlig måndag❤️.

Puss & Kram ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: